October 15, 2012

Haul: Beautiful Lovely Cosmetics Nail Polishes | Moulin Rouge Collection


Lovely has a new limited nail polish edition called Moulin Rouge, including beautiful sparkly glitter shades. I picked up two shades, and later I bought almost all of them. #noragrets

Pár napja figyeltem fel erre a gyönyörűséges limitált kollekcióra a Lovely standján, ami Moulin Rouge névre hallgat. Szépségesek a színek, még mindenképp szeretnék párat beszerezni. Amúgy is nagy kedvenceim a Lovely lakkok. (Update: Később majdnem az összes árnyalatot megvettem)


Lovely Cosmetics Moulin Rouge nail polish - Nr. 20; Nr. 21

I picked up these shades today, they remind me of Christmas. Red glitter polishes are hard to find in my country anyway.

Ezt a két árnyalatot ma szereztem egy helyi Rossmannban, bár Pesten már pár napja kiszemeltem őket. Mindkettő a karácsonyt juttatja eszembe, és piros glitteres lakkot amúgy sem látni sok helyen. 


A mutató és gyűrűs ujjon önmagukban, a középső és kisujjon pedig vörös lakk fölött láthatóak, de még lesz róluk bejegyzés.

Index-finger and ring-finger: shades on their own; middle and little finger: shades on top of a red shade. 


Ez az arany-piros is annyira szép! Egy China Glaze lakkra emlékeztetett. Az árnyakat neve / száma Nr. 21., a piros glitteré pedig Nr. 20. 

The gold-red one is so beautiful! It reminds me of a China Glaze shade, but that brand is not available here.

nail polish and Travalo haul

Ez pedig a mai mini haul. Pár hete fedeztem fel, hogy VÉGRE nálunk is kapható Travalo, ami egy nagyon hasznos kis parfümös üveg. Én hetente 2x utazom, és mostantól nem kell dilemmáznom azon, hogy csak pici parfümöket vihetek magammal. Csak rá kell húzni az üveg alját a parfümös üvegre, amiről eltávolítottuk a szórófejet, és így mellépumpálás és pazarlás nélkül költöztethetünk parfümöt ebbe a kis üvegcsébe. Anno minden youtuber erről beszélt, ezért több szót nem is ejtenék most róla. 

And today's mini haul: I just found out that Travalo is available here, yay! I won't talk about this now, because every beauty gurus was talking about it a couple of months ago.

~ Evinde

FTC: I bought the products with my own money.

11 comments :

  1. A lakkok szuperek, a kis parfümös bigyókát hol szerezted? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rossmannban! Meglepődtem, amikor megláttam. :)

      Delete
    2. Hűűű utána kell nézem azt hiszem! Esetleg ár? :))

      Delete
    3. 3000, drága sajnos. =( De ebayről 5 alatt nem lett volna meg anno, csak az vigasztal :')

      Delete
  2. Pont az előbb vettem én is egy lakkot, hihetetlenül gyönyörűek! Én egy csillogós lilát választottam, nr. 11 de tudtam volna még csemegézni az biztos. Erősen gondolkodom, hogy holnap visszalejtek egy mély vörösért meg esetleg a pink csillogósért. :D
    Telitalálat ez a kollekció nálam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, a vöröset én is néztem, meg egy lila-pink csillámosat is :)

      Delete
    2. Akartam kérdezni, hogy nálatok is hülyén vannak kirakva? Alapból ha jól néztem mindenből 2van, kivéve az alsó sorban lévőket ahol mindegyikből 1-1. Szóval nem igazán értem a koncepciót. Bár a kaposvári Rossmannon nem vagyok meglepődve.

      Delete
    3. Az tuti, hogy 2-2 volt ezekből az árnyalatokból, az alsó sort meg nem figyeltem, de legközelebb megnézem. Logika az nincs :D

      Delete
  3. Tetszik ez az arany-piros lakk, bár a FB-os kis kép alapján azt hittem, gold leaf lakk egy kis vörössel. Kezdtem örülni :D De így is jól mutat mindkettő

    ReplyDelete
  4. Ezt a kollekciót nekem is látnom kell! Holnap el is megyek a Rossmann-ba :)

    ReplyDelete
  5. A pirosat én is megvettem. :)
    http://lakkfan.blogspot.hu/2012/10/lovely-moulin-rouge-nr-20.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...