October 22, 2012

Minty Snowflakes On Your Nails | Night In Vegas


Yet another post about the Essence flakey top coat. This time I applied it over a shimmery mint green. It looks beautiful!

Ismét az Essence Night In Vegas pelyhes lakkjáról hoztam képeket, ezúttal egy csillámló menta színnel párosítottam. Olyan szép! Kipróbálom minden fölött. (Még a macskán is.)Essence Night In Vegas flakey top coat
Lovely Cosmetics Amazing Amazon nail polish - Nr.3

mint green flakie nails

Lovely Amazing Amazon LE - Nr. 3
Essence Top Coat - 08 Night In Vegas

Would you wear it?
Felkennétek?

~ Evinde

5 comments :

 1. Sokat hezitáltam ezen a pelyheskén, van egy hasonló Lora lakkom (csak sajnos minőségben elég gyenge), az Essence-től a Circus Confettit vettem meg, de azt hiszem beruházok erre is. Mentán még nem láttam, fantasztikusan néz ki! Olyan "zúzmara az ablakon" feeling, de lehet, hogy csak a közelgő tél miatt érzem így :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. És most nézem, ilyen Lovely lakkom is van :) Imádtam az Amazing Amazone kiadást:)

   Delete
  2. Tényleg nagyon jó vétel, nem gondoltam volna, hogy ilyen szép. A többi special toppert is megnézem majd, azt hiszem :) És valóban zúzmara hatást kelt. Világoskék lakk fölött még élethűbb lenne :)

   Delete
 2. Igen, én szívesen felkenném, bár inkább télen, jól menne a környezethez (főleg ha szép havas telünk lesz). :) Tényleg olyan, mintha apró hópelyhek lennének a körmödön, nagyon szép. :)

  roseballerina.blogspot.hu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ú de jó lenne, ha sokat havazna idén :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...