October 29, 2012

Halloween Makeup Look | Pink Elf


A harmadik és idén utolsó Halloween smink az elf témán alapul. Facebookon kérdeztem, hogy mit szeretnétek, és páran az elfeket említettétek (World of Warcraft, stb). Mivel sosem WoW-oztam, így olyan sminket csináltam, amilyennek én képzelném el az elfeket. Két féle hajviselettel láthatjátok, majd mindenki kiválasztja, hogy neki melyik a megfelelő.

The last Halloween look for this year is elf-based. I've asked you on Facebook about what kind of Halloween look would you like me to do, and you said elves (World of Warcraft, etc.). I've never played WoW, so this make-up is how I imagine elves. You get 2 different hairstyles with it, you decide which one you prefer.



A sminkről nem készítettem külön progress fotókat, nem bonyolult, kiélhetitek a fantáziátokat.
I don't have progress photos of the make-up itself, it's easy to do, and you can get creative. No rules.







A második frizura nem igényel semmit, csak egy bödön hajwaxot. Ezt tessék jól végigkenni a hajon, és eltűrni, hogy a fülek jól látszódjanak. Elf fület elvileg jelmezboltokban illene, hogy áruljanak, ott próbálkozhattok vele. Minden képet nem manipuláltam meg fül terén, de az első képen látszik, hogy körülbelül hogy is nézne ki.

For the second hairstyle, you need hairwax. Run this through your hair, and make sure your ears are visible. You can pick up elf ears at Halloween stores if you wish to wear them. I only manipulated the first photo above, that's pretty much how your elf ears would look like.



Hogy tetszik?
What do you think?

10 comments :

  1. Húúúúúúú, hát ez nagyon ütős! Mint valami földöntúli királynő! Tetszik! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen :) Örülök, hogy tetszik :)

      Delete
  2. .hu de jo! lehetne egesz evben Halloween, hogy ilyen sminkeket lathassunk :)
    a szemgolyodat hogy manipulaltad?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kontaktlencse. A szemsminkes kép alatt van a linkje ;)

      Delete
  3. Nekem jobban tetszik paróka nélkül. :) Szép lett!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...