December 27, 2012

Essence Twilight Breaking Dawn Highlighter - Review and SwatchesI really wanted to write te review before I post my December favourites, because this highlighter will be part of it.

Gyorsan meg akartam írni a tesztet erről a kiemelőről, mielőtt posztolom a havi kedvenceimet, mert abban is szerepel. Az idei vámpíros kollekcióban a szokásostól eltérően egy arany tónusú kiemelő / csillámpúder kapott helyet. A képek alapján nem keltette fel a figyelmemet, de amikor élőben is megnéztem, tudtam, hogy bizony hazajön velem.

Essence Twilight Breaking Dawn pt 2. Shimmer Powder - 01 Bella's Secret

Essence's highlighters usually contain glitter, but not this one. It has a lovely gold sheen to it, and it's very soft and finely milled. In the pan, it has tiny sparkles to it, but it doesn't show up on the skin.

Az Essence csillámpúderei vagy kiemelői általában aprócska glitterdarabkákat tartalmaznak (amit őszintén nem bánok, Deathstars rajongók érteni fogják, hogy miért ;)) de sokakat zavar. Idén egy glitter nélküli, szolid arany fényt adó csillámpúdert tettek a kollekcióba. It looks surprisingly good on the skin, and it's quite appropriate for this time of the year.

A bőrön meglepően jól mutat, és az év ezen időszakában pont megfelelő az arany tónus. Nem darabos, finom tapintású, puha púder.

swatches (indoor)I do recommend picking it up, it is a lovely golden highlighter. It was available in November and December, but hopefully you can still find it in the beginning of January as well. 

Nagy kedvencem lett, én mindenképpen ajánlom. Igaz, hogy december végéig lehet kapni hivatalosan, de biztosan januárban is meg lehet majd találni itt-ott.

Do you own it? What do you think of it?
Ti megvettétek? Mit gondoltok róla?

~ Evinde


2 comments :

  1. Én is szemeztem vele egy ideig, de aztán nem vettem meg, most az Essence új kiadásából vettem meg a highlightert. De ez is jónak tűnik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Most highlighter kicken vagyok :D Mind tetszik.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...