January 15, 2013

New Essence Nail Products | Spring 2013


Az első rész a többi új termékkel itt olvasható.
You can read the first part here, including the rest of the new products.

essence nail art dekoráció szett
"3 dimenziós körömstíluskészíts elképesztő 3D hatású dizájnt az arany és ezüst dekorációs szettel. Legyen szó csillámporról, díszítő kövekről vagy aranyfóliáról, a csomagban mindent megtalálsz, hogy elkészítsd a legtrendibb 3D dizájnt, amire mindig is vágytálArany és ezüst változatban kapható."
Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft




essence nail art twins újratöltve
"Trendi twins! Új és továbbfejlesztett formában térnek vissza! A sikeres nail art twins aranyos, kis mini üvegcsékben ünnepli visszatérését. Két körömlakkból áll, az egyik alapot ad, míg a másik fantasztikus hatást biztosít körmeidnek. Elérhető három csodálatos szín pár és összesen hat trendi körömlakk rózsaszínben, lilában és kékben."
Ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft



essence nail art magnet mágnes
"Urald a körmödet az új mágnessel! 2013. februárban egy új, egyedi chip-formájú mágnes lesz elérhető extra erős hatással. Így működik: tartsd a mágnest a még nedves nail art mágneses körömlakk felett 15 másodpercig. Köszönhetően az új, innovatív felhelyezőnek, könnyebb használni, mint valaha. A négy új lélegzetelállító dizájn praktikus, visszazárható csomagolásban érkezik."
Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft



essence nail art special effect topper fedőlakk                      
"Mega divatos és mindig váratlan: a különleges hatású fedőlakkok mindig meglepetést tartogatnak a számodra! Csillogó, holografikus vagy prizma hatással ezek a körömlakkok különböző színekben biztosítják a rendkívüli végeredményt és a szemet gyönyörködtető megjelenést bárhová is mész! Elérhető két új, összesen nyolc színben."
Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft

~ Megszűnt a kis pelyhes fedőlakk, de egyáltalán nem érte meg azt megszüntetni ezek miatt. Csak abban reménykedem, hogy majd a jövőben visszahozzák valamilyen formában.




essence colour & go körömlakk  
"Új színek! A narancstól a sötét liláig, két új kék és zöld árnyalat színpompás lesz ez a tavasz a hét új colour & go körömlakkal. A ragyogó gél-fény felület garantálja a rendkívül csillogó megjelenést és hála a gyors száradási időnek, a körmeid egy szempillantás alatt tökéletesek lesznek. A szabadalmaztatott gyors & könnyű ecset különösen lapos, hogy a körömlakk felvitele még könnyebb legyen. Nem tartalmaz káros összetevőket, mint például formaldehidet, toluolt és bőrpuhító ftalátokat. A körömlakkok 8ml-es üvegcsékben, trendi dizájnban kaphatóak – szokásos színkódolású kupakokkal ellátva,  amelyek megegyeznek a körömlakkok színével. Elérhető hét új, összesen 44 trendi színben. "

Ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft 


essence nail art cracking top coat fedőlakk 

"A repedezett felső réteg olyan cool és stílusos, egyszerűen nem hiányozhat a körömlakk gyűjteményedből! 2013. februárban két új színnel gazdagodik a cracking paletta. És itt találod azt, hogy hogyan lehet elérni az egyedi megjelenést: egyszerűen csak használd egy színes körömlakkon és figyeld mi történik, másodperceken belül elkezd repedezni a körömlakk. Wow! Elérhető két új, összesen öt színben."
Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft



essence nail art magnetic mágneses körömlakk
"Mágneses pigmenteket tartalmaz. A nail art mágnes segítségével gyönyörű mintákat alkothatsz. A most még erősebb formulája garantálja a hatásosabb eredményt. Akár csíkos, csillagos vagy hullámos vonalakat készítesz, a végeredmény extravagáns lesz és a wow hatás nem marad el! Elérhető két új, összesen öt árnyalatban."
Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft




essence studio nails better than gel nails körömreszelő
"Két lépésben a tökéletes alakú körömért! A essence studio nails better than gel nails körömreszelő új koncepció alapján lett kifejlesztve. Használata két egyszerű lépésből áll: először a megfelelő végével megtisztítjuk a körmöket, majd a másik végével a kívánt formára reszeljük a francia manikűr tippeket. Kétféle finomságú oldallal."
Ajánlott fogyasztói ár: 449 Ft



essence nail art magnetic pen mágneses toll
"Itt az essence legújabb innovációja! A mágneses toll vékony hegyének köszönhetően, észbontó mágneses hatásokat varázsolhatsz a körmeidre. Tartsd a mágneses tollat a még meg nem száradt nail art magnetics körömlakk felé és valósítsd meg, amit megálmodtál. Ügyelj arra, hogy ne érj a körömlakkhoz a hegyével. Hatásos, és teljesen egyedi eredményt érhetsz el, hiszennail art mágnessel szemben, ezzel a tollal csak a fantáziád szab határt, legyen szó freestyle vagy pöttyözött mintákról. Praktikus, visszazárható csomagolásban."
Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft



essence studio nails nail & cuticle butter stick
"Kényeztesd a körmeidet! Az új new nail and cuticle toll utolérhetetlen, ha ápolásról van szó! Olyan mint egy ajakápolócsak körmökrekényeztető textúrája E vitaminnal, shea vajjal, lanolinnal és természetes méhviasszal intenzív nedvességet biztosít körmeidnek. A nail & cuticle butter stick illata kellemes, gyümölcsös és gyönyörűen ápolttá teszi körmeidet bárhol is vagy."
 Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft



essence nail art multi effect ecset
"Új, professzonális, csináld magad eszköz a végtelen számú kreatív hatásért. A különböző színű körömlakkok összekeverésekor, a legjobb, ha mindegyikből egy kicsit kiöntesz egy alumíniumfóliára és utána az ecset segítségével kevered ki a számodra megfelelő árnyalatot. Az ecset segítségével könnyedén vihetsz fel apró csillámokat is, ha éppen ahhoz van kedved. A szuper lágy szintetikus sörtéknek köszönhetően különösen higiénikus és körömlakklemosóval könnyen tisztítható."
Ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft




essence nude glam körömlakk
"Légy természetes: az új nude glam körömlakkok lenyűgözők a gél-fényes felületüknek, valamint a gyorsan száradó és a hosszantartó innovatív formulájuknak köszönhetően. A két új soft nude árnyalatot, ha egy rétegben alkalmazod, akkor kissé áttetsző hatást kelt, viszont két rétegben nagyobb fedést biztosít. Akárhogy is, a tökéletes végeredmény garantált! Az egyedi természetes megjelenésért, hogy mindig elbűvölő és naprakész legyél." 
Ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft 



essence studio nails XXL köröm védő
"Védett körmökBúcsút mondhatsz a töredezett körmöknekhála az új, extra erős köröm védőnekamely körömerősítő nylon szálakat tartalmazAz XXL köröm védő egy védőpajzsot hoz létre a körmeidenezzel segítve a növekedésüketKülönleges textúrájának köszönhetően lefedi a finom nylon szálakat és természetes hatású fényt kölcsönöz a körmeidnek."
 Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft



essence studio nails ultra köröm regeneráló
"Regenerálás és védelem! Ez az új, innovatív, keratinos körömlakk erősíti a puha és törékeny körmöket, valamint ellenállóbbá teszi őket. Önmagában, illetve alaprétegként is használható – a hosszabb és gyönyörűen ápolt körmökért, amikre büszkék lehetünk. "
Ajánlott fogyasztói ár:649 Ft



essence protecting base coat alaplakk  
"Tökéletes alap: az új összetételnek köszönhetően ez az alaplakk ideális minden körömstílushoz , amely több lakkréteget vagy ragasztót kíván, mivel megvédi a körmöket az elszineződéstől és ezzel egyidőben előkészíti a díszítés fázisát. A gyönyörű, ápolt körmökért most új, átlátszó üvegcsében."
A
jánlott fogyasztói ár: 649 Ft


essence sealing top coat fedőlakk  
"A sealing fedőlakk elengedhetetlen, amennyiben fontos számodra a hosszan tartó hatás. Köszönhetően a tovább fejlesztett, erős, hosszantartó és fényes textúrájának, minden típusú körömdíszítésnek extra csillogó védelmet nyújt, mely még egyedibbé teszi stílusod."
Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft





essence studio nails easy 2 polish manikűrözést segítő eszköz
"A körmökkel kapcsolatos problémák lassan a múltté, hála ennek  a nélkülözhetetlen segédeszköznek, amivel könnyebben és makulátlanul tudsz körömlakkozni. Egyszerűen csak helyezd a körmödet a csúszásgátló felületre és nem hibázhatsz! Professzionális eszköz maximalistáknak. "
Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft


~ Ev

5 comments :

  1. Jó pár körömlakkot kinéztem magamnak, már alig várom :)

    http://norasbeautylife.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  2. Engem is a körömlakkok fogtak meg leginkább. Az új színek, a special topperek, talán a twins csillámok, no és persze az arany díszítő csomag :-)
    Viszont a kis segédeszközt nem tudom hova tenni, nem látom, hogy ez hogy segíti a lakkozást :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elvileg nem csúszik így meg az ujj. Na persze nem mintha amúgy megcsúszna :D Gagyi kis cucc.

      Delete
  3. Wow! I hope those products will be launched in Greece too!

    I'm inviting you to join my international giveaway!
    http://toothfairygardy.blogspot.gr/2013/01/international-giveaway-ultraflesh.html
    xx

    ReplyDelete
  4. nekem iiiiiis!!!
    http://ladybirdcastle.blogspot.ro/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...