May 25, 2013

Coral Lips + Chestnut Eyes With Mini Reviews / Korall ajkak és gesztenye színű szemsmink minibeszámolóval


I picked up an eyeshadow back in February, which I didn't expect much of, but it worked out nicely. Thought I'd share it with you, along with the lipgloss I purchased at the same time.
Még február-március környékén vettem egy szemhéjpúdert, amiben pozitívan csalódtam, és gondoltam, hogy megmutatom egy bejegyzés keretében. Még szerencse, hogy abban az időben vettem egy új szájfényt is, és a kettő pont jól illett egymáshoz. :) Lássuk!


The featured eyeshadow is Chestnut by Avon. I applied it all over the lid and along the lower lashline. It is a lovely golden bronze shade, similar to the mixture of Urban Decay's Suspect and Smog eyeshadows.
A szóban forgó szemhéjpúdert a mozgó szemhéjra és az alsó szempillákhoz vittem fel, egy szép bronzos-barnás árnyalattal van dolgunk. Az Avon Chestnut mono szemhéjpúderéről van szó. :)


The consistency is nice, soft, pigmented and easy to blend.
Hasonlít az Urban Decay Suspect és Smog szemhéjpúdereinek keverékéhez, és az állaga is barátságos: puha, szépen pigmentált és könnyen eldolgozható.


I'm not sure if you still can get the Avon mono eyeshadows, but I think you may find the shade in one of the duos or quattros.
Nem vagyok benne biztos, hogy az Avon monokat még lehet kapni, de a kettes vagy a négyes paletták valamelyikében még megtalálni a színt, ha nem csal az emlékezetem.


And moving on to the lipgloss: Coral Reef Glazewear Sparkle, also by Avon. It is a typical Nars Orgasm-kinda shade, peachy pink with gold shimmer. The pigmentation is nice and the consistency is non-sticky. The doe foot applicator, however, doesn't pick up enough product, so you will need to dip back the applicator multiple times. It tastes like Vaseline, and the scent is nothing special.

A szájfény pedig az a tipikus Nars Orgasm-féle barackos pink árnyalat arany csillámokkal, a Glazewear Sparkle család Coral Reef névre hallgató darabja. A szájfény szintén jól pigmentált és nem ragad. Az egyetlen problémám az applikátorral van. Olyan kevés szájfényt lehet vele kiszedni, hogy sokszor kell visszamártani a tubusba a megfelelő fedésért, pedig nekem aztán elég pici ajkaim vannak. Az íze vazelinszerű, az illata pedig semleges.


I feel like mentioning my favourite lipliner as well, since it's on the photos. It is a beautiful nude coral shade by Essence, and looks great on the lips, I guess it works really well with my skintone. Too bad it's discontinued, I feel like all of my HG products are discontinued, and this fact makes me upset. I'm wearing it under the Coral Reef gloss to tone the pink shade down.
Ha már lefotóztam, akkor írok pár sort a kedvenc szájkontúromról is, az Essence Nude Coraljáról. Nagy kár, hogy megszűnt, mert egy gyönyörű szolid barack színű kontúrceruzáról van szó, ami jól illik a bőrtónusomhoz. A Coral Reef szájfény alá kentem fel, így egy kicsit letompította annak pink tónusát.


Do you have a favourite lipgloss or eyeshadow by Avon? Which one(s)?
Nektek van kedvenc Avon szájfényetek vagy szemhéjpúderetek?

~ Evinde

10 comments :

  1. Nagyon szép színek :)
    Én is a Glazewear szájfényeket szeretem, mert nagy a színválaszték és nem is annyira drágák.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem az tetszik nagyon, hogy szuperül pigmentált. :D Szájfénynél az elég ritka.

      Delete
  2. Love that shadow! And this eye look is great for your beautiful eye color : D

    ReplyDelete
  3. Mindegyik megvan nekem is szeretem őket!
    A Glazewear szájfények ár-érték arányban szerintem nagyon jók - sok színem van belőle :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem előbb el kell használnom pár szájfényt, mert nagyon sok van, és irtó gyorsan megromlanak, de ha az sikerül, biztosan körbelesek még a glazewear glossok között. :)

      Delete
  4. Gyönyörű ez a smink, nagyon ügyes vagy! Négyes szemfestékem van az Avontól, a Pink Sands tökéletes, a többi sajnos kevésbé, és trükközni kell velük, a Glazewear szájfények pedig nagy kedvencek nálam is :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! :) Pont a Pink Sands-ot szeretném megvenni, Urban Decay Sin dupe-ot vadásznék vele :)

      Delete
    2. Hm, nekem mindkettő megvan, de még nem is tűnt fel a hasonlóság :-)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...