June 23, 2013

Big Haul: Makeup, Nail Polish, Skincare & Hellsing! | May 2013


I should write about my June haul as well, but I'm waiting for something from eBay. Anyway, I picked up a lot of stuff from my wishlist, let's see!

Már lassan a júniusi hault kéne feltöltenem, de még várok valamit eBayről, úgyhogy az majd később jön.  Májusban végre sok mindent meg tudtam venni a kívánságlistámról, úgyhogy most nagy az öröm.

Avon - Midnight Green; Essence-That's what I mint!; Lovely Pearl Base Nr. 6
Lovely Caviar Nr. 4; NYC - Giallo; Essence Peel-off base coat

Let's start with nail polish. I wanted to try the Essence peel-off base coat as well as the new Lovely nail polishes. I also had to pick up the new minty shade from Essence, and I already have a post on the Avon one. The NYC nail polish is pretty, but the formula is terrible.

Kezdjük a lakkokkal. Az Essence lehúzható alaplakkjára nagyon kíváncsi voltam, az új Lovely lakkokra szintén. Az Avonosról már írtam itt, az Essence mentája pedig azért jött velem haza, mert a kedvenc nyári színem. A sárga NYC viszont borzasztó textúrájú, bár a színe nagyon szép.

Catrice Nude palette; Lash / Brow Designer gel; Prime and Fine primer
Candy Shock LE e/s - C04 It's Honey Money

I also wanted to buy a few Catrice items, and I succeeded, as the picture shows. The primer is a repurchase.

A Catrice háza táján is jártam, a primert újravettem, mert elfogyott az első, a Nude paletta és a szemöldökzselé kívánságlistás volt, a Candy Shock szemhéjpúdert pedig a pénztárcám kárára megnéztem élőben is, és nagyon szép volt. Gondoltam, hogy szép lesz a sminkes fiókomban is. :)

Essece - Party All Night; Catrice - It's Honey Money; NYX - Deep Bronze

I bought a backup of my favourite Essence eyeshadow (Party All Night), and I've found yet another NYX eyeshadow that was on sale.

Vettem egy tartalékot a kedvenc Essence szemhéjpúderemből (Party All Night), és az utolsó NYX szemhéjpúdert is sikerült megvennem, amit kinéztem korábban.

Alverde Feenzauber body & face powder - Sternenflug
Feenzauber baked eyeshadow - 30 Lichterkleid

I went to DM as well, and I noticed a pretty Alverde limited edition called Feenzauber. I love Alverde's baked shadows, so I picked up a white-gold duochrome shade, and a baked bronzer as well. 

DM-ben is jártam, és örömmel láttam, hogy egy nagyon pofás kis kollekció volt kirakva az Alverdénél, a Feenzauber. A szemhéjpúder egy fehér-arany duokróm (nagy kedvenceim az Alverde baked szemhéjpúderei, ebben a kollekcióban 4 is van), a nagy bronzosító pedig olyan, mint egy MSF. Ha még látjátok ezt a kollekciót, nézzétek meg!

Flormar Pretty Compact Blush - P113; Sleek Blush By 3 - Lace; F&F cream blush - Nearly Nude
 YSL Pure lipstick - 139 Pomegranate Red; Catrice Ultimate Colour lipstick - 010 Be Natural
F&F Galaxy Glow cream highlighter, Body&Soul eyeshadow brush

I ordered the Sleek blush trio from a Hungarian webshop. The brush and the YSL and Catrice lipsticks, I bought in Müller, and the F&F stuff I picked up in Tesco. The Flormar blush, the eye lashes and the Nivea mini are from Asia Center.

A Sleek pirosító triót a Make-up Plaza-ból rendeltem, a YSL és Catrice rúzst, valamint az ecsetet a Müllerben vettem. Nagyon szerettem az ecset régi verzióját is, de az új tömörebb, és fekete nyelet kapott. A Flormar pirosító, a műszempilla és a pici Nivea krém Ázsia Centeres. Az F&F krémes pirosító és krémes fénypúder pedig - ki gondolná - Tesco-s.


As far as my other passion, anime is concerned, I finally was able to buy a Jan Valentine figurine, and I ordered 3 posters as well. I'm so happy!

Az animés énem roppantul boldog, hisz végre találtam egy Jan Valentine figurát, és csináltattam 3 plakátot is. Minden Hellsinges, ahogy azt megszokhattátok. :)


Luke Valentine & Alucard


I used up all of my face scrubs, so I purchased a Clean 'n Clear one for my apartment, and a Bebe one for home. Speaking of Bebe, I bought their mattifying gel cream, which I absolutely love! And yes, the Freeman mask is on the photo for a reason.

Elhasználtam az összes arcradírom, így most vettem egyet Pestre, egyet pedig itthonra is (Bebe & Clean 'n Clear). A csokis-epres Freeman maszk, és egy Bebe mattító nappali gélkrém is hazajött velem. A Bebe termékei szuperek, azóta már az egész család ilyen arckrémet használ. Az eddigi legjobb mattítóm és nyári hidratálóm.

Rossmann trip: Isana cream soap, tea tree soap and favourite shower gel.
Rossman túra: Isana krémszappan, kedvenc tusfürdő, olló és teafaolaj szappan.


Yet another Garnier make-up remover & my silicone free shampoo and conditioner.
Garnier kétfázisú sminklemosó itthonra is, plusz a jelenleg használt samponom és balzsamom (szilikonmentes).


Do you own any of these products? 
Ti mit vettetek mostanában?

~ Evinde

7 comments :

  1. Szuper dolgokat vásároltál! A Body & Soul ecset megvan, és nagy kedvenc nálam :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A pénztárcám most fasírtban van velem :D
      Az az ecset zseniális amúgy, emlékszem, hogy 3-4 éve egy ilyen ecset volt a legelső sminkecsetem, még a régi verziós, és semmi baja, pedig 290 Ft volt. A 4 ezres Sigma meg darabokra hullott 1 év alatt.Na tessék. :')

      Delete
    2. Wow, nem semmi... Nekem most egy Elizabeth Arden ecsetkészlet végezte a kukában, mert még negyedszeri mosásnál is hullott a szőre, és eresztette a színét...

      Delete
    3. Az igen :O Én most abszolút azt mondom, hogy az olcsó ecsetek is bőven vannak olyan jók, mint a drágábbak. eBayen érdemes nézelődni koppintások után (pl Sigma F80), most rendeltem kettőt, majd írok is róluk :)

      Delete
    4. Aha, nekem is van már onnan kedvencem, amiből mára négy darab figyel az asztalkámon... Ó, tényleg, abból is van egy példány, nyereményjátékra várva, erre kifelejtettem a csomagból. Nem baj, nemsokára lesz újabb játék legalább :-D

      Delete
    5. Nekem is kéne tartanom egyet lassan, csak lakkokat is tennék bele, és félek, hogy felrobbannának ebben a 40 fokban :'D Úgyhogy lehet, hogy őszre csúszik.

      Delete
    6. Hihi, erre nem is gondoltam :-D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...