November 11, 2013

Autumn Nails With OPI And Flormar


I like to match my nails, perfume and makeup to seasons. Today I'll show you two beautiful nail polishes that are perfect for the colder months

Én olyan ember vagyok, aki a körmeit, a sminkjét és a parfümjét is az adott évszakhoz párosítja. Ma két szépséges, őszre való lakkot és manikűrt mutatok Nektek.


OPI - A Woman's Prague-ative (LE)

OPI - A Woman's Prague-ative 

I was looking for fall nail polishes at the beginning of October, and when I saw this shade at Müller, I thought it would be beautiful for Autumn.

Október elején el is kezdtem őszies körömlakkok után kutatni, és amikor megláttam a fenti árnyalatot a Müllerben, nagyon megörültem.

OPI - A Woman's Prague-ative 

The shade is an orange-based copper with gold and bronze shimmer, it reminds me of the colorful turning leaves.

Egy narancs bázisú, rozsda színű árnyalatról beszélünk, amiben apró arany és bronz csillámok kaptak helyet. A színes falevelekre emlékeztet.


A Woman's Prague-ative az OPI Euro Centrale kollekció tagja volt, és sikerült 1300 Ft-ért beszereznem, mint utolsó darabot. Ebayen biztosan találtok még szükség esetén. A kollekció IT darabja amúgy a "You're Such A Budapest" volt, ami egy szépséges világos lila árnyalat, de amire visszamentem érte, valaki megvette.


The texture is really nice, it applies the shimmer evenly. The coverage is almost full with 2 coats, but when you look at your nails in bright sunlight, you might be able to see sheer parts. It doesn't bother me at all, but feel free to apply a third coat if you fancy.

A textúrája szuper, egyenletesen vihető fel, nem csíkoz. A fedése majdnem teljes 2 rétegben, csak erős napfényben lehet felfedezni egy-két halványabb területet. Nekem ez tökéletesen megfelel, de nyugodtan kenjetek 3 réteget, ha mindenképp teljes fedést szeretnétek.


The name is so weird though, OPI doesn't even try anymore. The shade was part of the OPI Euro Centrale Collection, by the way. OPI is expensive here, but I was able to pick this up with 50% off.

Az árnyalat neve szokás szerint elég suta lett, úgy érzem, hogy az OPI az utóbbi években nem is próbálkozik azzal, hogy szellemes legyen. Ebben a Catrice a nyertes.


And now moving on to one of my favourite fall nail pairings! I've had a brown holographic Flormar nail polish for almost 2 years, so finally I decided to try it out. Just in time, huh.

Most térjünk át a második lakkra: egy holografikus barna árnyalatra a Flormartól. Két éve vettem Ázsia Centerben, és végre ideje volt kipróbálni. A Nailland standjánál és webshopjában is megtaláljátok, és nyilván a Flormar standjánál is. 

Flormar Nail Enamel - 394

It is a bit sheer on it's own, but it looks spectacular as a top coat on the OPI nail polish. It gives a holographic effect to it, yet it doesn't change the color.

Az árnyalat önmagában túl halvány, de fedőlakként az OPI-ra kenve nagyon szép. Holografikus csillogást kölcsönöz neki anélkül, hogy megváltoztatná az alapszínét.


They look so pretty together! What do you think?
Nagyon jól mutatnak együtt. Ti mit gondoltok?



You'll see a few more nail related posts from now on, I'll use them as reference in a future post.
Mostantól fogtok még találkozni pár körömlakkos bejegyzéssel, referenciaként kellenek egy jövőbeli bejegyzéshez.

Do you like fall shades on your nails? What are your favourite shades for Autumn?
Hogy tetszenek? Szeretitek az őszi árnyalatú lakkokat? Mik a kedvenceitek?

~ Evinde

2 comments :

  1. Nagyon szeretem az őszi, rozsdás színeket! Az OPI színe nagyon tetszik, gyönyörűszép! :-)

    ReplyDelete
  2. Az OPI valami fenomenális, "rozsdás" őszi levélkombináció, imádom! :)
    Pusza: Reni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...