November 3, 2013

Halloween 2013 | Photo Diary


Halloween is over, now I' waiting for the next one. I start my post with a photo of one of my friends and me, so you can compare it to our photo from last year. In 2012, I painted both of our faces, but this year she made her own skull makeup look. Spooky, isn't it?

Szomorúan nyugtáztam, hogy az idei Halloween is elszaladt. Természetesen a sminkeket most is megörökítettem. Megint egy olyan kép az első, amin egyik ismerősömmel vagyunk láthatóak ketten, így össze is tudjátok hasonlítani a tavalyival, ami közvetlenül a bejegyzés alatt található. Egy éve mindkettőnk sminkjét én csináltam, idén csak az enyémet. Az utcán persze 3 percenként beszóltak, de nem is várok sokat a magyar embertől. Legközelebb spriccelek rájuk művért.



I decided to go with a Chelsea Smile look this year, even though it's very similar to my look from 2012. I was able to use liquid latex this time, which added to the 3D effect.

A Chelsea Smile mellett döntöttem, és ezúttal nem rágtam szét egy vérkapszulát sem, mert minden ruhát megfogott volna. Ha engem kérdeztek, igencsak hasonlítok a tavalyi önmagamra, de ez már akkor tűnt csak fel, amikor elkészült a smink. Idén legalább latextejjel dolgoztam, ami azért progress.


Benéztünk a Murder kiállítás "nagyszabású Halloween bulijára" a Bazilikánál, ahol gyakorlatilag mi voltunk kikenve egyedül, meg talán rajtunk kívül még úgy öten. Roppant nagyszabású volt, mentünk is tovább a tavalyi bulihelyre, ahol hála az égnek majdnem mindenki sminkben vagy jelmezben virított.


I've already mentioned that Hungarians don't celebrate Halloween, so the amount of Halloween deco and merchandise is rather low. I was so happy when I found this store, too bad the prices were ridiculous.

Szomorú, hogy milyen kevés Halloweenre feldíszített üzletet lehetett látni, de ezt a kis gyöngyszemet lefotóztam. Az Árkád 2-ben található partykellékes bolt kirakatát látjátok itt. Azóta persze már találtam egy szuper kis webshopot is, ahonnan rengeteg jó dolgot tudtam volna rendelni, ha még október elején felfedezem.

spot the hog

I've tried all the US pumpkin recipes this year, yay!
Faragtam, püréztem és sütöttem: pumpkin pie, pumpkin muffin és homemade PSL kipipálva!

"spooky" deco

Halloween scents - Yankee Candle tarts

spooky ring

What about your Halloween looks, guys? I'm curious.
Ti voltatok valamerre Halloweenkor? Beöltöztetek?

~ Evinde

2 comments :

  1. Nagyon jók a sminkek, nagyon ügyes vagy, a "mosolyod" nagyon kedvenc :D A süni meg cuki :D A lakk pedig annyira szép, ami a körmeiden van, kicsit a csillagszórókra emlékeztet, ahol megcsillan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik! :) Süninek átadom. :D
      A lakk a Barry M Copper-je, olyan, mint az őszi falevelek. :D Lesz NOTD soon.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...