November 11, 2012

Twilight Breaking Dawn Pigments - EOTD, Review & Swatches / Smink, teszt és vélemény!


This year's Twilight collection has 4 pigments, I'm going to show you two of them today. 
Az idei Twilight kollekcióban 4 pigment is helyet kapott. Ezekből kettőt mutatok most be nektek.

03 A Piece Of Forever (gold)
01 Jacob's Protection (dark)

The gold (03 A Piece Of Forever) is basically a glitter pigment. It has a slight champagne base to it, it's really pretty. I've been wanting a gold glitter for a while, and now I have it. Win! :)
Az arany színű (03 A Piece Of Forever) erőteljesen glitter összetételű, de gyönyörű. Régóta vadásztam szolidabb arany glitterre, és meg is találtam.



The other one is a dark grey / black based green with a slight silver and blue sheen to it, depending on the light. It also has multicoloured shimmer, and the consistency is amazingly creamy. It reminds me of MAC's Club or Catrice's Come On Chameleon eyeshadow, but this one is obviously darker. Beautiful!

A másik egy sötétszürke (fekete?) bázisú sötétzöld (01 Jacob's Protection), de ezüstöt és kéket is találni benne különböző szögből nézve. A sok színű csillámról és a krémes állagról ne is beszéljünk! Csodaszép darab. A Catrice Come On Chameleon vagy a MAC Club szemhéjpúderére emlékeztet, de sokkal sötétebb.


The collection also has a purple one, which is as creamy as Jacob's Protection. That one is beautiful as well! The fourth shade is yet another glitter pigment with a dark base and multicoloured pieces in it.

A másik két árnyalat közül a lila hasonlóan krémes állagú, mint a Jacob's Protection, szintén nagyon szép, de nem vettem meg, mert a Modának van egy ugyanolyan szemhéjpúdere. A negyedik állaga az arany színűéhez csatlakozik, szinte csak glitter, mindenféle színben, sötét bázison.
.


If you prefer creamy pigments, go with Jacob's Protection or Alice Had A Vision - Again. If you would like to pick up nice glitters that you are supposed to apply over a cream or shadow base, buy A Piece Of Forever or Edward's Love.

Ha a krémes pigmenteket szeretitek jobban, akkor a Jacob's Protection-t vagy a lilát válasszátok. Ha glittert szeretnétek venni, amit ugye egy krémes vagy púderes alap fölé ütögetve kell hordani, akkor a Piece Of Forever-t vagy a szürke glittereset válasszátok. Megjegyzem, utóbbi kettő önmagában nem elég fedésű, mivel mindkettő glitter.Olyat ne várjatok tőlük, ami nem a feladatuk. ;)


Team Jasper, by the way.

Do you like the collection?
Tetszik a kollekció? Vettetek belőle valamit?

~ Evinde






2 comments :

  1. Nagyon szépek, egyből az jutott eszembe, hogy az arannyal milyen gyönyörű karácsonyi sminket lehetne készíteni! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tervezek is, új kedvenc lett :D Csak legyen időm mindenre, amit tervezek decemberre :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...