December 1, 2012

Catrice SpectaculART 3D Eyeshadows - Review and Swatches! / Catrice SpactaculART 3D szemhéjpúderek - teszt!


Amint az első képen is látszik, ma ezekről a csodaszép, térben is kiemelkedő, 3D hatású szemhéjpúderekről fogok írni. A Catrice is csatlakozott a 3D-s púdereket gyártók sorához, igaz, hogy sajnos csak egy limitált kiadás erejéig. A SpectaculART már pár hete kapható nálunk is.

As you can see on the first photo, Catrice also released its 3D eyeshadows in a limited edition called SpectaculART. Finally! The collection has amazing products.

C01 So Precoius (antique gold)
 C04 Artfully Lustrous (rose gold)

A kollekcióban 4 szemhéjpúder található, ezekből kettőt tudhatok az enyémnek. A C01 So Precoius egy szépséges, antik arany hatású árnyalat, míg a C04 Artfully Lustrous egy világos rózsa arany. A Pure Chrome név elárulja róluk, hogy krómos, metálos színekről van szó. 

The LE contains 4 pure chrome 3D eyeshadows, I'm going to show you 2 of them today. C01 So Precious is a beautiful, antique gold shade, while C04 Artfully Lustrous is a light rose gold colour. I just love them.





Nagyon puhák és szépen pigmentáltak, bár nagyon sajnáltam őket használni, hisz gyönyörű a festékek felszíne. Szuper minőségű kis darabok. Must-have! :)

The texture is really soft and pigmented. As their name states, they are metallic chrome eyeshadows,and  they really make the eyes pop. Definitey check them out, if you get the chance.


 swatches without primer
swatchok primer nélkül



A téli kollekciók közül ez mindenképp figyelemre méltó, és legalább egy ilyen szemhéjpúdert érdemes megszerezni. Csodaszépek. Fizikai fájdalmat érzek, amikor használom őket, hisz nem szeretném, hogy lekopjon a szép mintázat és a 3D kiemelkedés. :) Pedig be fog következni.

From the fall/winter limited editions, this one is outstanding. I highly recommend these beautiful eyeshadows, for the price, they are a steal. The collection also includes a lovely highlighter, blush, lipsticks and nail polishes, all of them are pretty.

Ti vettetek már valamit ebből a kollekcióból? 
Have you bought something of the SpectaculART LE?

~ Evinde


10 comments :

  1. Oh my god ♥ I am so jealous because I don't have Catrice in my area :(
    So Precious looks like a must-have for gold shades-lovers like me!

    Kisses ,
    Lavinia
    www.girlsteenspirit.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. That's a shame :( Try eBay, maybe they have these.

      Delete
  2. az arany nekem is megvan,de alap nélkül nem tartós :( ami tetszik még ebből a kollekcióból,az a pirosító,pont az én bőrömre találták ki <3

    http://sparklingfashiondisaster.blogspot.hu/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én mindenhez használok primert, ajánlom neked is. :) A pirosítóval én is szemezgettem, meg a kiemelő púderrel is. Szépségesek!

      Delete
  3. Annyira szépek:O De én nem mernék belenyúlni, inkább csak kiraknám dísznek:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nálam is díszek pár hete :D Pedig kéne őket használnom, mert a szemen is nagyon szépek. D:

      Delete
  4. nagyon szépek. :)
    egyébként így 3D-sen úgynéznek ki, mint a piték. :DDD

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Azóta én sem nyúltam hozzájuk :D Olyan kis mutatósak.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...