January 15, 2013

New Essence Products - 2013 Spring / Új Essence termékek árakkal! - 2013 tavasza

Az Essence minden januárban és augusztusban frissíti a termékeit, ilyenkor sok dolog szűnik meg, de sok újdonság is jön helyette. 2013 tavaszától ezekre lehet számítani:
Essence discontinues a part of its products every January and August, and replaces them with new ones. This Spring, these will be the newest hits:
Arc/ Face:


essence all-in-one bb cream

"Egy mindenkiért! Az enyhén színezett krém biztosítja a sima, ragyogó és hibátlan arcbőrt. Eltűnteti az apró bőrhibákat anélkül, hogy eltömítené a pórusokat. Az olaj és illatanyag mentes bb krém elérhető három különböző árnyalatban, amelyek SPF 30 fényvédőt is tartalmaznak. NÉLKÜLÖZHETETLEN alapozó a sima arcbőrért." 

Ajánlott fogyasztói ár: 1349 Ft



~ Gyakorlatilag minden nem koreai márka ezerrel igyekszik BB krémeket gyártani, az Essence is csatlakozott. Örülök neki, hisz ennyi pénzért nem drága, és akik szeretnék kipróbálni, nem kell ezreket költeniük egy drogériás BB krémre. Mivel egyik sincs az igazi koreai BB krémek közelében, miért költenénk többet? Ha viszont többet költök, nem egy Maybelline vagy Garnier márkájút fogok venni, hanem egy Skin79-t. A Pure Skin színezett hidratálót nagyon szeretem, örömmel várom ezt is.

essence match2cover! krém korrektor / cream concealer

"A tökéletes pár. A korrektor krémes, matt textúrája kiváló fedést biztosít, megbízhatóan elrejti a bőrhibákat és a szem alatti sötét karikákat. Egyszerűen használd az ujjaid segítségével és a hosszú éjszakázás nyomai vagy a bosszantó mitesszerek el fognak tűnni! Egy szett két –világos és közepes bézs- árnyalatot tartalmaz, amit szintén összekeverhetsz. "

Ajánlott fogyasztói ár: 849 Ft 


essence mattosító kompakt púder / mattifying powder 


"A népszerű púderhez most társul egy új, világos bézs árnyalat azoknak, akik tökéletes, matt arcbőrt álmodtak meg maguknak. Lágy, selymes textúrájának köszönhetően rendkívül könnyű alkalmazni és biztosítja a hibátlan matt arcbőrt, mintha egy professzionális sminkes készítette volna el a sminked. Elérhető egy új, összesen öt árnyalatban." 

Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft



essence all about matt! fixing loose púder / loose powder
"Mattosít és rögzít! Ez a rendkívül finom, áttetsző, por púder nem látható a bőrön és matt, természetes megjelenést biztosít. Az új púder ideális rúzs vagy alapozó keverésére, valamint használhatod sminked befejezésére, rögzítésére is. Egyetlen átlátszó színben kapható, amely minden bőrtípusra megfelelő."
Ajánlott fogyasztói ár:1149 Ft


essence all about matt! fixing kompakt púder / compact powder
"Ha inkább a kőpúdert preferálod, ez a finom, kompakt púder tökéletes a számodra! Alkalmazható az alapozó mattosítására és a smink rögzítésére. A matt, természetes és sima arcbőrért. Egyetlen átlátszó színben kapható, amely minden bőrtípusra megfelelő tökéletes amikor kimozdulsz és éjszakázol a lányokkal! "

Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft 



essence sun club csillámló bronzosító púder / shimmer bronzing powder

"Tartsd meg a nyári színedet! Az essence sun club termékcsalád csillámló, bronzosító púdere csillogó, enyhén napbarnított színt varázsol az arcodra és a dekoltázsodra. Selymesen lágy textúrája a 3 dimenziós tengerparti domborművel a nyár és a napfény hangulatát idézi, és ehhez illő arcszínt kölcsönöz Neked! Két változatban kapható - világosabb és sötétebb bőrtípusra." 
Ajánlott fogyasztói ár: 1149 Ft



essence make-up szivacs / make-up sponge

"Egy új eszköz, amellyel szórakozás a sminkelés! Ez a make-up szivacs ideális az alapozó, a korrektor, a pirosító és a púder könnyű felviteléhez. Egyedülálló és szuper praktikus egyszerre: a lekerekített él tökéletes az alapozó és a pirosító felviteléhez, míg a vékony, hegyes oldala ideális a nehezen hozzáférhető helyeken. Használhatod szárazon vagy nedvesen, latex mentes és mosható. Elérhető rózsaszín vagy lila színben." 

Ajánlott fogyasztói ár: 1.349 Ft  



~ Szintén nagyon várom. Aki sminkes berkekben mozog, tudja, hogy a híres beauty blender szivacsot mekkora "vallás" övezi, de az bizony 5000 forint körül van, ami kissé túlzás egy szivacsért. Szerintem ez ideális alternatíva lesz, még akkor is, ha nem dagad meg annyira, mint az igazi beauty blenderek.



essence 3D duo szemhéjpúder / 3D duo eyeshadow

"Innovatív és egyedülálló: az új essence duo szemhéjpúder 3 dimenziós külsővel! A dombornyomott design tökéletes 3D-s megjelenést kölcsönöz a szemednek és az ultra könnyű textúra trendi végeredményt garantál 3D-s hatással a selyemfénytől, a fémesen át, a csillogóigahogy szeretnéd. Kitűnő pigmentek és magas fedés, nem hagy maga után semmi kivetnivalót. A még intenzívebb végeredményért alkalmazd nedvesen. Kilenc duo szemhéjpúder két egymáshoz tökéletesen passzoló árnyalattal. A szezon csúcspontjai a szemfestékek három dimenziójában!"

Ajánlott fogyasztói ár: 949 Ft 



essence colour arts pigment     
                                      

"Színkavalkád! Három új, csodálatos szín biztosít számodra kreatív megjelenést február elejétől. Egyszerűen csak válaszd ki az intenzív zöldes-feketét, a világos kéket vagy a trendi lilát, keverd össze őket egymással, vagy úgy ahogy neked tetszik és használd a nedves szemhéjadon, az ajkaidon és a körmeiden. A magas pigmentációnak és a színek rendkívüli fedésének köszönhetően, minden egyes colour art pillantás biztos siker – nap, mint nap! Elérhető három új, összesen 23 színben."

Ajánlott fogyasztói ár: 849 Ft 



essence night club glamour to go szemhéjfesték paletta / eyeshadow palette

"Party time! A két night club glamour to go szemhéjfesték paletta tökéletes csillogást garantál nyolc árnyalatával és biztos, hogy a legapróbb parti táskában is elfér, praktikus mini formájának köszönhetően. Nyolc árnyalat, amely porszerű textúrájával és számos lenyűgöző hatásával trendi éjszakai sminket garantál. Elérhető két verzióban, ecsettel és szivacsos applikátorral." 

Ajánlott fogyasztói ár: 1149 Ft


essence mono szemhéjpúder / mono eyeshadow  

"Eyes, eyes baby – és itt jönnek az új essence mono szemhéjfestékek szuper trendi színei. A csillogó homoktól kezdve a két-féle zöld árnyalaton át a fenyő-zöldig, a pinktől az intenzív kékig -  a színpaletta rendkívül széles, rengeteg sminkelési lehetőség garantálja számodra a fantasztikus megjelenést. Öt csodás színnel gazdagodik, így összesen 24 árnyalatból álló kínálatból választhatsz." 

Ajánlott fogyasztói ár: 549 Ft


essence quattro szemhéjpúder / quattro eyeshadow
Egy új árnyalat. 
Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft

essence I love punk jumbo szemkihúzó toll / eyeliner pen
"Az imádott punk termékek! Az új jumbo szemkihúzó filctoll applikátor ideális azoknak a lányoknak, akik szeretnének kitűnni! Különösen könnyű használni, tökéletes szemhéjtus kezdőknek. És praktikus méretének hála, igazán rock-os külsőt kölcsönöz bármikor, amikor úton vagy!" 

Ajánlott fogyasztói ár: 849 Ft 


essence I love extreme crazy dúsító szempillaspirál / mascara
"Az I love extreme szempillaspirál azőrült" testvér a még dúsabb hatásért! A mély fekete, a krémes textúra tökéletesen fedi a szempilláidat és az extra nagy spirál szenzációs dús hatást biztosít. A szempillaspirál külseje is szemet gyönyörködtető, trendi rózsaszín, fekete betűkkel. Szemészetileg tesztelt."

Ajánlott fogyasztói ár: 949 Ft

essence STAYS no matter what 24h vízálló szemkihúzó toll 
"Rendkívül ellenálló! Ez a szemkihúzó toll akár 24 órán keresztül tart – miután beugrottál a medencébe! Filctoll applikátorával, mélyfekete textúrájával egy tartós vonalat hoz létre, ami tart…és tart és tart, nem számít semmi! "

Ajánlott fogyasztói ár: 949 Ft


essence STAYS no matter what vízálló szemceruza / waterproof eye pencil
"Party akár 16 órán át! Ez a műanyag szemceruza hegyezhetőés rendkívül hosszan tart! A krémes, lágy textúra remek fedést biztosít és nem kenődik el. Vízálló, egész nap tart (és persze egész éjjel is). PVC mentes anyagból készült,  nem olvad 40˚C alatti hőmérsékleten. A STAYS no matter what vízálló szemceruza elérhető három színben." 

Ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft 



~ Ezekre is kíváncsi leszek. Kinézetre olyanok, mint az Urban Decay vagy az Avon zselés ceruzái, amik a legjobb ceruzák, amiket próbáltam. Ha ezek is olyan tartósak lesznek, le a kalappal.

essence STAYS no matter what 24h dúsító vízálló szempillaspirál / waterproof mascara 
"Itt jön a tökéletes szempillaspirál a hosszú éjszakai tánchoz, a nagyobb bevásárló túrákhoz, a kimerítő úszásokhoz... egyszerűen az élet minden területéhez. Vizsgálták és megállapították, hogy elengedhetetlenül fontos minden aktív szépségnek. A vízálló formula 24 órán át biztosítja a dús hatást és az innovatív ecset minden egyes szempillát rögzít krémes formulájával. A legmenőbb külső, ami garantáltan hosszan tart." 

Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft 

essence kajal szemceruza / kajal eyeliner
Ajánlott fogyasztói ár: 349 Ft

essence 2in1 kajal szemceruza / 2in1 kajal eyeliner
Ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft  

essence maximum length szempillaspirál / mascara
"Maximálisan hosszú szempillák! A fekete szempillaspirál finom szálakat tartalmaz, amelyek garantálják a hosszabb hatást és a természetesen dús szempillákat. Rugalmas keféje biztosítja a könnyű alkalmazást, és a wow hatás sem marad el! Szemészetileg tesztelt." 

Ajánlott fogyasztói ár: 949 Ft



essence all eyes on me multi-effect vízálló szempillaspirál / waterproof mascara
Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft  

essence frame for fame műszempilla ragasztó/ lash glue

"Egy kis segítség a sztáros megjelenéshez! A ragasztó használata az enyhén dőlt műanyag applikátornak köszönhetően könnyű és rendkívül pontos. A tej-kék textúra, amint megszárad átlátszóvá válik, használható a műszempillák, valamint a szemhéjvonal felhelyezésére egyaránt. A csomag tartalmazza a részletes használati utasítást." 

Ajánlott fogyasztói ár: 749 Ft



~ A tejfehér-kék szempilla ragasztók nagyon jók, nekem is ilyen fajta van, bár az Mülleres és duplája az árnak. Kíváncsi vagyok.

essence frame for fame szemhéjvonal matrica / stick on eyeliner

"Trend a kifutókon! Öntapadós, bársonyból készült fekete szemhéjvonal, amellyel abszolút trendi megjelenést készíthetsz – a nap folyamán szemet gyönyörködtető, míg az esti programok során drámai hatást kelthetsz vele. Szuper könnyű használni, ez a szemhéjvonal biztos siker! A divatdiktátorok is használják ezeket a praktikus vonalakat, akár a szemöldökre is. Minden csomag három különböző stílust tartalmaz, hogy használhasd újra és újra. A legfontosabb pillanatokra! Elérhető két különböző változatban."

Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft



~ Ezekre nem is írok inkább semmit. :D


essence frame for fame műszempilla / fake lashes

"Érezd magad úgy, mint egy sztár! A műszempillák három különböző stílusban garantálják a wow-hatást! Különleges szempillák a drámaian dús hatásért, ezüst szemvonal az elbűvölő megjelenésért vagy közepesen hosszú szempillák a természetes hatásért  - ez mind lehetséges! A frame for fame műszempillát kényelmes viselni, emellett megbízható és tartós. Egy szett tartalmaz egy pár szempillát vagy 40 egyedi szempilla szálat, valamint egy szempilla ragasztót. "

Ajánlott fogyasztói ár: 849 Ft 

Ajkak / Lips:

essence folyékony ajakszínező / gel tint

"Zselés ajkak! Az innovatív vízalapú, zselés formula kellemes színt ad ajkaidnak órákon át. Különleges formájú applikátora biztosítja a könnyű és pontos felvitelt. Intenzív, tartós színek vörösben, vöröses barnában, rózsaszínben és barack színben vonzzák a tekintetet az ajkaidra! Elérhető négy színben, amelyek már előrevetítik a nyári, meleg napokat." 

Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft



essence stay matt ajak krém / matt lip cream

"Intenzív színvilág, tartósság és most a legújabb trend az ajkaidnakszuper matt! A rugalmas, sima formula cool és tartós matt hatást biztosít ajkaidnak. Kellemesen lágy vanília illattal. Négy színben kapható." 

Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft



~ Alig várom! A NYX Matt lip cream-jeire fáj a fogam egy ideje, remélem, ezek jó alternatívák lesznek.


essence stay with me hosszantartó szájfény / lipgloss
Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft  
essence XXXL shine szájfény / lipgloss
Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft


essence ajakrúzs / lipstick

"Bájos ajkak: intenzív pink és trendi áttetsző árnyalatok gazdagítják a már meglévő színpalettát a 2013-as tavaszi és nyári szezonban. Hála a pontos színkódolású csomagolásnak, most még könnyebben megtalálhatod a kedvenc árnyalatod. Elérhető három új, összesen 17 színben. "

Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft


A körmös újdonságokat is hamarosan felrakom.
I'll post the new nail art products soon.

Szerintem jó kis dolgok lesznek az új szortimentben, alig várom. Ti mit próbálnátok ki?
These are decent products, as far as I'm concerned. Which ones would you like to try?

~ Evinde

8 comments :

  1. Én már beleőrültem a beauty blenderekbe, pontosabban az árukba, így amikor megláttam ma az Essence-nél, ugráltam mert annyira vártam egy ilyen baráti árú szépséget. Szerintem elsőként fogok lecsapni rájuk amilyen elvetemült vagyok :D
    Pusza: Reni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azokra én is kíváncsi leszek :D meg a matt ajak kencékre meg az Urban Decay szerű ceruzákra. :)

      Delete
  2. Ú, mennyi szépség, azt hiszem megint vékonyabb lesz a pénztárcám, miután megjelennek ezek a gyönyörűségek :)

    ReplyDelete
  3. Én ebay-ről rendeltem ilyen szivacskát, már vagy egy éve. Max. 2 dollár volt.

    ReplyDelete
  4. hmmm. az árak kicsit fentebb mentek pár terméknél. amiért teljesen odavagyok, az a zselés szájfény. olyan tuti kell nekem! :)))))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...