May 8, 2014

Born Pretty Store Coupon Code For You


A few weeks ago a lovely lady contacted me from Born Pretty Store, and offered a 10% off coupon code for my readers, aka for you guys. You probably have heard about the webshop, it pops up every once in a while in videos and posts. I've been eyeing their products for a while now. It is not an affiliate link or coupon, I will not make money from it. It's just a simple 10% off code for your nail art loving convenience.

Pár hete megkerestek a Born Pretty Store-tól, és egy 10%-os kupont ajánlottak fel az olvasóimnak, azaz Nektek. Páran már biztosan hallottatok a webshopról, hisz sok helyen előkerül. Jómagam is szemezgetek egy ideje a termékeikkel. A kupon vagy a linkek nem tagsági szintűek, nekem semmilyen bevételem nem származik belőle. Egyszerűen csak kaptok 10% kedvezményt a vásárlások alkalmával, ha bepötyögitek a kódot.

Born Pretty Store 10% OFF coupon code

The BPS webshop is full of nail related goodies: nail polish, nail art tools, water decals, rhine stones and whatever you desire. Moreover, you can find makeup items, tools, brushes etc. Feel free to take a look. Also they offer free shipping worldwide.

A BPS webshop főként körmös dolgokban specializálódott: körömdíszítők, ékkövek, matricák, körömtetkók, körömlakkok. Ezeken kívül sminktermékeket, palettákat, ecseteket és rengeteg mást is találhat az ember, ha körülnéz. Ingyenes szállítást biztosítanak világszerte.

Have you heard of Born Pretty Store yet? Let me know.
Hallottatok már a webshopról?

~ Evinde

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...