June 7, 2014

Face Scrub Fight - Producto Finito #6 (Empties)

battle of the face scrubs

Yet another empties post, this time with a twist: it is mainly comparison based. I'll write about 6 different face scrubs that I used up completely. Let's see!

Újabb régóta megírásra váró bejegyzés olvasható ma, ezúttal arcradírokról. A már megszokott elhasznált kozmetikumok tesztjeit most főként összehasonlításra alapoztam.


face scrub comparison: Neutrogena, Clean & Clear, Sunfleur

Neutrogena face scrubs: Blackhead Eliminating; Spot Stress Control; Pink Grapefruit

Neutrogena Blackhead Eliminating Daily Scrub:
   My favourite one of all. I'm currently using my 3rd or 4th tube. The scrub particles are considerably small in thick white cream. They are densely packed that I personally prefer. It feels slightly minty on the face, nothing too dominant. It didn't do anything with blackheads. The scent is fresh, not too strong. It is a great piece for combo-oily skin. Would I repurchase? Hell yes.
   A kedvencemmel kezdem. Most használom a harmadik vagy negyedik tubust, az összes arcradír közül ez vált be a legjobban. A radírozó szemcsék közepes méretűek, sűrűn helyezkednek el a fehér krémben. Hajszálnyi mentolos érzést hagy az arcon, ami nem olyan domináns, mint a Spot Stress Control zöld csíkos társáé; pont megfelelő. Nem vettem észre, hogy bármit is tenne a mitesszerekkel, de nem is ezért szeretem. Az illata friss, kellemes. Kombinált-zsíros bőrre kiváló darab. Újravásárolnám-e? Igen.

Neutrogena Spot Stress Control Daily Scrub:
   The scrub particles in this one are kinda big. It feels a lot tinglier than the blackhead scrub, it is too much for me. The mintiness of this one is only nice when you use it in the Summer, right after you had a workout. It didn't do anything with spots. I would not repurchase it.
   A szemcséi nagyobbak, mint a piros csíkos mitesszer elleni radíré. Ez már sokkal mentolosabb, mint az előző. Ha nem nyáron használtam a 30 fokban, kifejezetten fázott tőle az arcom. Nem vettem észre, hogy különösebben harcolt volna a pattanásokkal. Nyáron, kondizás után jó volt vele megmosni az arcom, de nem vásárolnám újra.

Neutrogena Pink Grapefruit Daily Scrub:
   My least favourite of the Neutrogena scrubs. The scrub particles were very small, the gel was too runny. It burned my eyes, even though I didn't apply it anywhere near my eyes. You can imagine what happens when it gets in your eyes! Allison has a disturbing video about that. The scent was very fake and too strong. I will not buy it again.
   A három Neutrogena radír közül ez tetszett a legkevésbé. A szemcséi nagyon kicsik, a gél pedig túl híg. Az arcra kenve is csípte a szemem, és el lehet képzelni, hogy mi lesz, ha szembe kerül. Allison tett is fel erről anno egy videót. Az illata nagyon mű, nekem túl sok volt. A Sunfleur grapefruit arcradírja sokkal kellemesebb illatú. Nem vásárolnám újra.


Clean & Clear Blackhead Clearing Daily Scrub:
   My second favourite of them all. It was similar to the Neutrogena Blackhead Eliminating scrub. It didn't do anything with my blackheads. Its scent was fresh and nice. I'd repurchase it.
   A piros csíkos Neutrogena után ez volt a második kedvencem. A mitesszerek ellen ez sem tett semmit, de állagban nagyon hasonlított a Neutrogena mitesszer elleni radírjához. Az illata friss, kellemes. Újravásárolnám-e? Igen.

Sunfleur Skin Renewal Face Scrub / Bőrmegújító arcradír:
   Yet another grapefruit scented scrub, except the scent of this one is way better. The scrub particles were big, they weren't densely packed. It had less product (75 ml) than the other ones. I will not repurchase it, but it is a decent scrub.
   Szintén grapefruitos arcradír: az illata sokkal jobb, mint a rózsaszín Neutrogenáé. A radírozó szemcsék viszonylag nagyok, és ritkán helyezkednek el a krémben. Én személy szerint azt szeretem, ha sok radírozó szemcse kap helyet egy arcradírban, így ez újdonság volt. A tömege is kisebb, mint a többié: 75 ml vs. 150 ml. Nem vásárolnám újra, de nem volt rossz. 

Clean & Clear Morning Energy Shine Control Daily Facial Scrub


Clean & Clear Morning Energy Shine Control Daily Facial Scrub:
   My least favourite. The scent was horrible and fake. The gel was slimy and the particles weren't densely packed. I will not repurchase it.
   Ez tetszett a legkevésbé a 6 arcradír közül. Úgy is mondhatnám, hogy alig vártam, hogy elfogyjon. Nem mattított; a gél állaga olyan volt, mint a békanyál és a radírozó szemcsék ritkán helyezkedtek el benne. A szaga borzasztó volt, mint valami illatosított, gyerekeknek való radír. Nem vásárolnám újra.

Have you tried any of the face scrubs above? What is your favourite face scrub?Let me know in the comments.

Próbáltátok valamelyik arcradírt a fentiek közül? Nektek melyik a kedvencetek? Szívesen fogadok javaslatokat.

~ Evinde

2 comments :

  1. I actually prefer the Garnier 2-in-1 (or whatever it's called) to the Neutrogena ones, because the Garnier one feels super nice and cooling on the face : D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I haven't tried that one yet : D I'm not even sure that it's available in Hungary :'D fml

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...