April 23, 2015

Win a JORD Wood Watch! | Giveaway [CLOSED]


Remember my JORD wood watch review a couple of days ago? I am beyond happy to announce a giveaway, so you can own one of these gorgeous timepieces.

Emlékeztek a pár nappal ezelőtti JORD karóra bejegyzésemre? Nagy örömmel írom, hogy most Ti is nyerhettek egy ilyen szépséges órát.

JORD Ely Cherry wooden watch

The team at JORD was so kind to offer my readers a gift certificate. This means that one lucky winner will receive the code of a gift certificate that is worth $129 to spend on the JORD Wood Watch website. The winner can choose any model that is worth $129 with free shipping. Isn't that awesome?

If you have not read my review of the Ely Cherry watch for some reason and you are curious, you can read it by clicking here, or by scrolling back to my previous blogpost.

The rules are the following:
1.) You have to follow this blog via GFC.
2.) You can only enter the giveaway by visiting the link below, it will lead you to the JORD website where you need to leave your details (name, email address, chosen watch).

The giveaway is open internationally and will end on the 7th of May.
JORD will pick and I will contact the winner, and also announce it here and on my social media (facebook and twitter). Good luck! :)
Many thanks to JORD for this fabulous giveaway.




A JORD csapata volt olyan aranyos, hogy felajánlott egy 129 dollár értékű utalványt egy szerencsés olvasómnak. Ez annyit jelent, hogy a nyertes 129 dollár értékben választhat magának egy órát a JORD weboldalról, és kapni fog egy kódot, ami magába foglalja a nyereményt (ingyenes szállítással, természetesen).

Ha valamilyen oknál fogva még nem olvastátok a pár nappal ezelőtti tesztet, és kíváncsiak vagytok az órára, ide kattintva elolvashatjátok azt, vagy lapozzatok vissza egy bejegyzésnyit.


Szabályok:

1.) Kövessétek a blogot GFC-n keresztül.
2.) A fenti linkre kattintva adjátok meg az adataitokat (keresztnév, email cím és kiválasztott óra)

A nyereményjátékban mindenki részt vehet. Május hetedikéig játszhattok, a nyertest pedig a JORD fogja kiválasztani. Én fogom felvenni a kapcsolatot a szerencsés emberrel, és közzé tenni ezen bejegyzés végén, valamint facebookon és twitteren. Sok szerencsét! :)

I am here with the winner, finally! Two people were disqualified for not following me via GFC, so it took quite a while to arrange everything. The winner is:

Gabriella Turcsek

Congrats! I already sent you an email.

Fent láthatjátok a nyertest, végre! Az első két nyertest ki kellett zárnom, mert nem követték a szabályt. Mivel nem én sorsoltam a nyertest, hanem a Jord emberkéi, ezért kellett pár hét az emailek cseréjére. Köszönöm a türelmeteket.

~ Evinde

7 comments :

  1. Köszönöm a lehetőséget! :)

    ReplyDelete
  2. Hűűű, köszi a lehetőséget! *-*

    ReplyDelete
  3. Szuper lehetőség, nagyon szépen köszönjük !

    ReplyDelete
  4. De jó, köszönöm a lehetőséget! :)

    ReplyDelete
  5. Awesome giveaway, thank you!
    Following your blog via GFC as Irina Gnatiuk

    ReplyDelete
  6. thanks for the chance!my gfc name is Karin

    ReplyDelete
  7. Köszönöm a lehetőséget! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...