August 14, 2014

Lovely Cosmetics Nude Make-up Palette | Review + Swatches


Ma az egyik legszebb és legolcsóbb palettáról írok, amit manapság drogériában vehet az ember. Gyűjtöd a szemhéjpúder palettákat? Spórolsz? A Naked paletták színeihez hasonló árnyalatokat keresel? Olvass tovább.

I'm here to show you one of the best budget palettes you could ever buy. Love palettes? On a budget? Searching for Naked palette dupes? This one is for you.


Lovely Nude Make-up Kit (can't stand the typo though)

A paletta ugyanabból a műanyagból készült, mint a többi Lovely termék. Halvány sárga színű, szürke felirattal. A színek anélkül is látszanak, hogy kinyitnánk.

The palette is made out of plastic, you can see the shades through the lid without opening it. The palette itself is pale yellow with grey text on it.


A hátulján találunk egy step-by-step tutorialt...
You find a step-by-step tutorial...


... az összetevőket és sok egyéb hasznos infót.
... the ingredients and other details on the backside of the palette.

Lovely Nude Make-up Kit - dupes for the Naked 1-2 palettes (for specific shades)

Összesen 12 gyönyörű árnyalat csücsül a palettában. A színek a Naked 1-2 paletták összemixelt árnyalataira emlékeztetnek. Konkrétan nem álltam neki összehasonlítani őket, de ránézés alapján találhatunk itt Foxy, Half Baked, Smog, Chopper, Busted és Creep alternatívákat is.

You get 12 beautiful shades that remind me the mixture of the Naked 1-2 palettes. The most important and ridiculous thing about this palette is the price: it is less than 5$, but you can get it for 3$ when it is on sale. Are you kidding me, Lovely?! That's awesome, considering what you get for the money. 

Lovely Nude Make-up Kit - look at those shades!

I haven't swatched the Naked palettes next to this one, but based on eyeballing the shades, I'm pretty sure there is a dupe for Foxy, Hald Baked, Smog, Chopper, Busted and Creep. 


Egy szivacsos applikátort is kapunk hozzá, ezt ne dobjuk el. Nem szeretem, amikor a sok sznob kapásból kidobja ezeket a kis applikátorokat, hisz remekül lehet velük maszatolni az alsó szempilláknál, és ezekkel lehet a legszebben felkenni a L'Oreal Infallible szemhéjpúdereket. Ezzel a palettával is jól használható. 

Fontos megemlítenem, hogy nagyon puha textúrájú szemhéjpúderekről van szó, így puha ecsetet használjunk. Egy keményebb ecset fel fogja szakítani a felszínt, a masszív porzásról nem is beszélve.

You get a good quality sponge tip applicator with the palette. I love these, you can apply the shades nicely with it. One thing I have to mention is that the texture of the shades is very fragile. You need to use a soft eyeshadow brush (or the applicator included), otherwise they will kick up a lot of powder. Rough bristles will scratch the shadows real bad so try to avoid them.

Lovely Nude Make-up Kit swatches:


A csillogó és szatén fényű púderek pigmentációja eszméletlenül jó, ez a képen is látszik.
As you can see the pigmentation is amazing. The shimmery and satin finish shades have a great colour payoff.


Három matt színt is kapunk (krém, fehér és szürkés barna), amik kevésbé pigmentáltak. Mivel ezeket főleg szemöldök alá és a mélyítővonalba használjuk satírózó és kiemelő színnek, a pigmentáció hiánya nem baj. 

There are 3 matte shades in the palette. These are not as pigmented as the other shades, but you can work with them nicely. There is a cream and a white shade for under the brows, and a pale greyish brown for the crease. I love shade 5, it reminds me of a lighter sister of MAC Quarry.A paletta egyik legjobb vevőcsalogatója az ára. Teljes áron 990 Ft, akciósan pedig 600 Ft körül kapható. Jelenleg épp fut a 25%-os Lovely akció a Rossmannokban. A következő állításomat már sokszor hallottátok, de ismét előkerül: ennyi pénzért a hülyének is megéri. Én március végén vettem az enyém, és egy sminket már láthattatok vele itt.


Meglepődtem, hogy a Lovely ilyen szuper kis palettával állt elő. Az egyetlen negatívum a púderek porzása, amit vissza lehet fogni, ha puha ecsetet használunk. Még sok ilyet, Lovely! Szép munka.

To sum it up: ya'll should go buy it. Lovely Cosmetics (or Wibo in other countries) is available in a lot of European countries, so do yourself a favour and pick this gem up. The only thing I don't like is the powdery texture of the shades, but when using a soft brush you can avoid that. For the price, nobody should complain. 

By the way, I bought mine in March, and I already posted a look with it here.

Próbáltátok már?
Have you tried it?

~ Evinde

I purchased the product with my own money.

13 comments :

 1. Ajándékba vettem meg a sógornőmnek... :)) Csinálsz majd vele sminket?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Egy bronzosat már csináltam, azt linkeltem is. Kell még lennie egynek valahol a gépen. :)

   Delete
 2. Én is megvettem még akkor, mikor megjelent a drogériákban és imádom :D Szerintem ennyi pénzért mindenkinek MEG KELL vennie :D

  ReplyDelete
 3. Én pont tegnap vettem meg.
  660ft volt akciósan, plusz nekem volt 10%-os kuponom, úgyhogy 500 körül hoztam el. ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én is lecsaptam pár dologra a 25%-os akció keretében. :)

   Delete
 4. Én is szemeztem vele a múltkor, de nem landolt a kosaramba. A színe tényleg szépe. Csak arra lennék kíváncsi, hogy tartós-e?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szemhéjalappal minden tartós, én mindig azt használok. A legrosszabb minőségű szemhéjpúder is sokáig fennmarad, ha jó a szemhéjalapod.

   Delete
 5. Tényleg meglepően pigmentáltak a csillámos színek :O nem gondoltam volna, hogy már ennyi pénzért lehet ilyen jó minőségű palettát kapni....nehogy a rossmannban kezdjem holnap a napomat :D *-*
  Ha érdekel nézd meg a blogomat, bár még nincs rajta sok poszt ( tegnap indítottam) :P ...nagyon örülnék ha megnéznéd :) http://nature-skin.blogspot.hu/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Még olcsóbban is kapsz jó minőségű szemhéjpúdereket, pl Modelite , i-Moda vagy Miss Rose kencék. :)
   Csak így tovább a blogoddal! :)

   Delete
 6. Nagyon sokszor hagytam már a rossmannban...ma is. Pedig mindig elhatározom, hogy kell...aztán valahogy mindig visszateszem. Talán majd holnap.

  ReplyDelete
 7. Legszívesebben most azonnal megvenném, annyira tetszik. :P

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...