February 9, 2013

EOTD: NYX Copper - Make Your Blue Eyes Pop!


Today, I used my latest purchase from NYX, the eyeshadow called Copper. I'm a fan of red, bronze and coppery colours anyway, and the fact that they are making blue eyes more vibrant, is a fortunate plus.

A legutóbbi szerzeményemmel, a NYX Copper szemhéjpúderével készítettem egy sminket. Alapból nagyon szeretem a bronz, rozsda, bordó és piros színeket a szemhéjon, az meg külön plusz pont, hogy ezek mind kiemelik a kék szemet. 


The eyeshadow itself is very similar to Essence and Catrice both in pigmentation and texture. NYX eyeshadows are normally very expensive here, but I picked this up for cheap, fortunately. I would not, by any means, buy these at their full price.

Maga a szemhéjpúder szerintem egyáltalán nem különbözik az Essence vagy Catrice szemhéjpúdereitől, sem állagra, sem pigmentáltságra. Az outletes 300 Ft-os árat megérte, de teljes magyar árat biztosan nem fizetnék ki értük. Netes rendelésnél még szóba jöhet, ott sem olyan drága, mint nálunk a Müllerben. 




As the name suggests, it is a pretty copper shade, thus making blue eyes vibrant. I like it! I applied a matt red shade in the crease.

Lévén, hogy rozsda színű, a kék szemeket nagyon szépen kiemeli. Egy matt piros színt vittem fel a mélyítővonalba, bár a NYX az abszolút domináns az egész szemhéjon.


I already have a dupe for it from a cheap but great little palette. Although the NYX shadow has more dimension to it, and the other eyeshadow is more red than copper, they are quite similar.

Találtam egy hozzá hasonló árnyalatot egy kis palettában, amit a 390 Ft-os (régen 350 Ft-os) boltokban lehet kapni, csupa bronzos, bordó és narancsos színnel. A NYX árnyalat több dimenziós, sárgás altónussal, míg a másikban a vörös altónus a meghatározó.


Would you wear it? Which one is your favourite NYX eyeshadow?
Bevállalnátok? Nektek van kedvenc NYX szemhéjpúderetek? 

~ Evinde


3 comments :

  1. Kedvenc NYX szemhéjpúder a Frosted Lilac 21-es, nálunk akciósan lehet kapni a Müllerben mert valamelyik üzletben megszüntették, és idehozták a maradékot hozzánk, igaz nem olyan jó árban jutottam hozzá, de még így is megérte. De ez a szín igazán szép!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Legközelebb megnézem a Frosted Lilac-et is, köszönöm a javaslatot :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...