August 7, 2013

FOTD: Lavender Lips / Levendula ajkak


Lavender lips are really popular lately (MAC Viva Glam Nicki II, Maybelline Vivids), but these shades are really hard to find in my country.

Nagy népszerűségnek örvendenek a levendula színű ajkak, pl. MAC Viva Glam Nicki II, Maybelline Vivids (ami itthon nem kapható >:O ), stb. Személy szerint nekem nagyon tetszik, de nálunk a boltokban egy levendula színű rúzst vagy szájfényt sem láttam eddig (ami nem MAC vagy YSL). (Ha ti igen, szóljatok pls!)


I remembered that I have a couple of Sleek Pout Paints, and I decided to create a lavender shade. The colour turned out lovely!

Eszembe jutott, hogy van pár Sleek Pout Paintem, amiket Vikitől kaptam még régebben (Viki, ha olvasod, köszönöm szépen még egyszer! :D), és azokból sikerült kikeverni a hőn áhított levendula színt.


 My camera doesn't pick up colour truly, but my Sleek mix shade is really similar to the Viva Glam Nicki II lipstick.

A fényképezőm sajnos továbbra sem adja úgy vissza a színeket, de a kapott árnyalat hasonló a Viva Glam Nicki II rúzshoz.


The Pout Paints by Sleek sit really nice on the lips, I'm planning to write a review including the shades I have. OCC lip tars are not available here, and the shipping price would be too high, so I'm glad that Sleek has its own version of the lip tars.

Holnap fogom posztolni a havi kedvenceket, amiben szintén szerepel ez az árnyalat, így gyorsan írok róla még ma, hogy lássátok, milyen az ajkakon.

A Sleek Pout Paintek amúgy nagyon kényelmesen és szépen ülnek az ajkakon, akarok róluk írni egy külön bejegyzésben. Mivel nálunk elég nehezen hozzáférhetőek az OCC lip tar-ok, jó, hogy a Sleek előállt pár éve a saját verziójával.

Product's Ive used: / Használt termékek:


What do you think of lavender lips? Yay or nay?
Nektek tetszenek a levendula színű ajkak? Mernétek hordani egy ilyen árnyalatot?

~ Evinde

2 comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...