December 20, 2013

Top Red Lipsticks for the Holidays


The Holidays are almost here, so I decided to write about my favourite winter red lipsticks. I'm skipping summer reds now, of course. The shades I'm going to show are still available, no more limited or discontinued ones here.

Így az ünnepek küszöbén állva, gondoltam írok pár piros rúzsról, amiket szeretek. Ezeket meg tudjátok venni, tehát nem limitáltak és nem megszűntek. Minden árkategória képviselteti magát.


top red lipsticks

All of the lippies I show are similar in texture: not too creamy and not too dry. The Sleek one is an exception, being a lip cream. Sleek Pout Paints are very similar to the OCC lip tars, you only need the tiniest amount to cover your lips. 

YSL Pure SPF 8 - 139 Pomegranate Red
Rimmel Lasting Finish - 127 Popstar
Max Factor Flipstick - 25 Salsa Red

A Sleek Pout Paint-jét kivéve mindegyik rúzs nagyjából hasonló textúrájú: nem túl krémes és nem túl száraz. Arany középút. A Sleek nyilvánvalóan egy krém, ahogyan azt a tubusból sejthetjük is. Árnyalatot tekintve az összes tipikus téli piros, a nyári pirosakat kihagytam a bejegyzésből.

The most pigmented ones are the Sleek and the Miss Sporty lipcolours. Pin Up is a true Marilyn Monroe red, and Malaga is a neon red, my personal favourite.

the prettiest red lipsticks for the Holidays

A két legpigmentáltabb darab a Sleek Pout Paintje és a Miss Sporty Malaga rúzsa. Utóbbi szinte neon piros, a személyes kedvencem az összes közül. A Pout Paint pedig gyakorlatilag olyan, mint az OCC lip tar-ok: folyékony rúzs, egy tűhegynyi is elég belőle az egész ajak befedéséhez. Gyönyörű Marilyn Monroe stílusú, igazi piros árnyalat.


red lipstick swatches

A Max Factor Flipstick vörös árnyalata és az új tartós Essence piros rúzsa klasszikus, krémes hatású rúzsok, nagyon nem lőhet velük mellé az ember. A YSL és a Rimmel árnyalatok a csillámok rajongóinak kedveznek: mindkettőben gyönyörű, ajkakat összedörzsölve nem érezhető, arany színű csillámok kaptak helyet.


YSL - Pomegranate Red

The Max Factor Flipstick and the Essence longwearing red lipstick are classic cream finish reds, you can't go wrong with those. The YSL and the Rimmel shades both have lovely gold microshimmer in them, yet you can't feel the little glitter parts on the lips.


Essence lipliner - 10 Femme fatale

You'll need red lip pencils as well, so your red lipcolour won't slide all over your face. Having a bright red and a darker shade is more than enough in my opinion. My favourites are the Essence lip pencils and the Max Factor Colour Elixir pencils. These stain the lips, and I love lip stains. 

Nem árt, ha a piros rúzsunk mellé egy szájceruzát is választunk. Ezzel alapozunk, így a rúzs kevésbé kenődik szerteszét az arcunkon. Ha engem kérdeztek, egy sötét és egy élénk piros ajakceruza bőven elég, attól függően, hogy milyen rúzs alá használjuk őket.


Az évek során két márka ajakceruzáját kedveltem meg a legjobban: az Essence 350 Ft-os ceruzáit és a Max Factor jóval drágább Colour Elixir ceruzáját. Az előbbinek pont megfelelő a textúrája, nem túl krémes, szépen hozzátapad az ajkakhoz. A fenti Femme Fatale árnyalat egy gyönyörű élénk piros, hasonló a Malaga rúzshoz. A Max Factor ceruzáját pedig azért szeretem, mert ez hosszú időre megszínezi az ajkakat, én pedig imádom a lip tinteket. Az Essencenek is van egy sötétebb vörös ceruzája, ami hasonló a MF árnyalatához, de az Pesten maradt, így nem tudtam lefotózni. 


Do you like to wear red lipsticks for the Holidays? Which one is your favourite?
Szerettek piros rúzst hordani? Van kedvencetek?

~ Evinde

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...