December 30, 2013

December Haul And Christmas Presents | 2013


Nehezemre esik elfogadni a tényt, hogy máris vége a karácsonynak. Most megint lehetne ugrani szeptemberhez, de sajnos akkora varázserőm még nincs. Remélem, hogy békés karácsonyotok volt, sok-sok finomsággal. 

It's hard to accept the fact that Christmas is over. Let me just travel in time, so I can jump to September real quick. I hope you all had a great time during the Holidays.

Canon EOS 600D / Canon Rebel T3i


Most lássuk, hogy mit hozott a Jézuskám. Úgy bizony, ezt a szépséget. Ezért a drágaságért már 3 éve eladnám a lelkem, amióta először megjelent. Amióta az eszemet tudom, azóta fotózok, körülbelül 10 éve. Mindig is ez volt a fő hobbim. Végre élethűen meg tudom mutatni a valóságot körülöttem, és a sminkes képeken is élethűen jönnek majd át a színek. Egyszerűen hihetetlen. Enyém a világ.

Now let me share happy news with you regarding my Christmas present. Look at this baby! I've been lusting after the Canon 600D for three years now, it's incredible that it is mine now. These cameras are very expensive, especially here in Hungary. Photography has been my hobby since I was 12, and finally I can show you the world properly. Finally my makeup photos will show true colours, I cannot even deal with that. I'm so happy!



Ezen a képen tőlem-nekem ajándék szituációja áll fenn, aminek tárgya az Interjú a vámpírral könyv, a Szukits kiadós vámpírkrónikáim hiányzó gyöngyszeme. A Repo!-t 300 Ft-ért sikerült megvennem, és már amúgy is évek óta terveztem megnézni. (Szuper kis film amúgy.)
Legolas pedig azt szimbolizálja, hogy megnéztem a második Hobbit filmet, és megint végem van. Más olvasni, és megint más viszontlátni a vásznon. Peter Jackson-ban sosem csalódunk. 

The Anne Rice book is a gift from me to myself, it was the last missing piece of my vampire chronicles. Moreover, I picked up the Repo! DVD for 300 HUF, which is less than 2$.
Legolas is here to tell you that I've seen the second Hobbit movie, and it was flawless. I love anything Tolkien-related, and PJ did a great job, as usual. God bless Thranduil's eyebrows!
[insert here a 40-page long essay of why I enjoyed the movie]


odds & ends



ezüst hétvégés Rossmann akciók gyümölcse
goodies from the drugstore

ultimate glitter polish for fall

combat boots: H&M 

új, jázminos Nivea deo; egy próbát megért
new, jasmine scented Nivea deo: still testing

kötelező téli limitált kiadású tusfürdő és harci eszközök az ezüst haj eléréséhez
limited edition winter shower gel & products to achieve silver hair

~ Evinde

6 comments :

  1. tyű én is ezt a gépet vettem magamnak Karira :D
    arról tudnál írni,légyszíves,hogy a távirányító mindennél működik vagy csak videónál? Engem azért fotózásnál érdekelne,hogy működik-e:) köszi

    ReplyDelete
  2. Szép ajándékok és gyönyörű képek :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...