December 8, 2013

FOTD Unknown & Bad Skin


Volt már veletek úgy, hogy lefotóztatok egy sminket, majd elfelejtettétek, és hetekkel később megtalálva fogalmatok sincs, hogy mit viseltetek akkor? Velem volt, nem is egyszer, de ez győz. Még csak arra sem emlékszem, hogy csináltam ilyen képeket.

Do you ever just take photos of a FOTD, forget about it, and when you find the pics later, you have no idea what makeup are you wearing exactly? This happened to me way too often, but this look won.


Október közepén készültek a képek, és egyszerűen még csak találgatni sem tudok, hogy mit kentem fel magamra. Ami viszont jól látszik, az a bőröm állapota: borzalmas. Itt még nem érkezett meg az utánpótlás az ACNE.ORG gélemből, és jól látszik, hogy milyen nélküle a bőröm. Apró dudorok mindenhol, durva bőrfelület. Azóta megint sima, mint a babák bőre, hála az égnek.

I took the photos in October, but I cannot even guess what products I am wearing. The reason I decided to post them is mainly because you can see my bad skin conditions without my miracle treatment: clogged pores & rough skin texture. My backup ACNE.ORG treatment arrived at the end of October, so here my skin was still really bad. Now my skin is lovely again, thanks to the treatment gel.

UD Naked 2? Catrice Nude palette? Catrice mono eyeshadows? No idea. 

???????????????

Általában lefotózom, hogy mit kenek fel egy-egy sminkhez, de itt valószínűleg nem volt időm. Amiért hasznát veszem a képeknek, az a bőröm állapota. Jól fognak jönni majd az összehasonlító bejegyzésben.

Usually, I took photos of the products right after taking photos of the actual makeup, but I don't always have time for that. I'm sure you can relate, right? Also, I was cleaning out my folders on the laptop, and I was organizing photos for the blog. Now I have about 60 different folders with photos for 60 blogposts I have yet to write. Hurray. :'I

A blogos bejegyzéseim mappáit rendezgetve most még legalább 10 lefotózott bejegyzés anyaga került a másik 50-hez, ami még arra vár, hogy írjak róluk. Hurrá! :'I

~ Evinde4 comments :

 1. Érdekes, nekem a teljes arcos képeken inkább rózsaszínes-lilás sminknek tűnik a szemfestés, a kisképen viszont abszolút barna - milyen csalóka!
  Egyébként én mindig fordítva vagyok a bejegyzésekkel: a szövegeket sokszor hamarabb megírom, mint hogy a fotók elkészüljenek

  ReplyDelete
  Replies
  1. A makrós képek abszolút nem adják vissza az igazi sminket, minden szürkének látszik sajnos, ez az egyik hibája egy öregebb gépnek. Nagyon kéne már egy DSLR :/ Ami a nagy képeken látszik, az áll közelebb a valósághoz, de még így is sokkal szebb élőben. mint a képeken.
   Én amúgy csak akkor tudom elkezdeni a szövegírást, ha már beszúrtam a képeket a bejegyzésbe. :)

   Delete
 2. Megkérdezhetem mi az a gél amit használsz? Az oldalra eltaláltam, csak nem vagyok benne biztos, még a teszt kitöltése után sem, hogy akkor melyik is lenne megfelelő számomra. :S Viszont ilyen dudoraim, pattanásaim nekem is vannak sajnos állandó jelleggel.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Acne.org Treatment gél, a tubusra is a treatment felirat van írva. Az utolsó havi kedvences bejegyzésben meg is tudod nézni.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...