January 30, 2014

Nail Polish Haul | Essie Sale


Két hete én is elbandukoltam a 2M Beauty apró boltjába a rakparton. Akik követnek a kezdetek óta, azaz lassan 4 éve, talán emlékeznek, hogy már beszéltem erről a kis üzletről. Az előző két (1; 2) Essie lakkom is itt vettem, és ez az egyetlen hely, ahol ezt a márkát árulják.

To my international readers: a little shop (called 2M Beauty) had an amazing sale, so I was able to pick up 5 Essie pieces for 9$, and that is amazing. It is the only place that sells Essie in Hungary, and usually they are very pricy, around 8$ for a piece.



367 - Vintage Wine
628 - Wrapped In Rubies
486 - After Sex
338 - Antique Rose
279 - St. Lucia Lilac

A 2M Beauty mostani akciója szerint 5 lakkot vehetünk 2000 Ft-ért. Egy lakk 1700 Ft-ba került normál áron (bár én pár éve 900 Ft körül vettem az enyémeket). Az akcióról itt értesültem.

Ez egy szokásos "a-hülyének-is-megéri" akció, azonban pár dolgot azért megemlítenék:

- limitált az árnyalatok száma: rengeteg a rózsaszín és a világos pasztell
- a legtöbb lakk szeparálódott, össze kell őket rázni (nekem sosem volt gondom szétvált lakkokkal amúgy)

- elvétve találni pár érdekesebb színt is 
- az eladók úgy 5 perc után már kinézik az embert az üzletből, és folyton kérdezgetik, hogy választottunk-e már
- az én 5 lakkomból 3 már egyértelműen volt használva, a felső E betűig le van fogyva a lakk (ami úgy az 1/4-e lehet)
- mindez 2 hete volt, azóta valószínűleg megcsappant a választék

A készletsöprés oka gondolom többek között az lehet, hogy már régiek a lakkok (ne felejtsük el, hogy ezek még régi csomagolásban is vannak, hisz 1-2 éve változott a felirat), túl drága, vagy csak bezárnak. Az utóbbira rá is kérdeztem, de a hölgy csak húzogatta a száját és nem válaszolt.


A lakkjaim amúgy nagyon szépek, szokásos Essie minőség, úgyhogy minden oké.


~ Evinde

I bought the products with my own money.

8 comments :

  1. Mekkora vevőcsalogató marketing ám ez hogy választottál-e már, húzzálel... Mintha nem lenne érdekük hogy náluk vásároljál és nézelődjél... Nemhogy örülnének hogy ennyien mentek... Röhej.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pedig még volt másfél óra zárásig, ráértem volna. :D

      Delete
  2. jaj velem normálisak voltak az eladók....csoda...mert egyáltalán nem ez volt a tapasztalatom velük egyébként :-P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Velem pont fordítva, régebben kedvesek voltak. :'l

      Delete
  3. nekem sikerült olyanokat kifogni, amik tele voltak, szét sem voltak válva meg semmi, mondjuk addig is keresgéltem a kinézett színek között, de a választékot azért keveselltem :/ bár még ígyis szépekre sikerült lecsapnom :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én nem is számítottam arra, hogy esetleg nem lesz tele, így csak a színekre koncentráltam. Mondjuk így sem valószínű, hogy egyhamar elhasználom, hiába van lefogyasztva az 1/4-e. :)

      Delete
  4. velem kedves volt az eladó csaj, pedig nem kevés ideig válogattam. szerettem volna krém finisű lakkokat venni, ami nem halvány rózsaszín vagy törtfehér, de főként inkább gyöngyházas lakkok voltak, ezért tartott egy évezredig, amíg találtam értékelhető darabokat. végül viszont már úgy kellett szűkítenem a kört, mivel persze, hogy több is volt, ami tetszett... :)
    de az tény, hogy nagyon sok a hasonló árnyalat és főként a rózsaszín, mályvaszín és halvány törtfehér skálán mozog a választék.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A kört én is szűkítettem, a Sand Tropez meg a Demure Vixen volt még a kezemben, de nude lakkom annyi van, hogy egy életre elég, a Demure Vixen meg igazából nem nagy szám, van is hasonlóm, hiába közkedvelt az amcsiknál. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...