February 24, 2015

OPI - Shine for Me | Fifty Shades of Grey

opi shine for me

I am so excited about today's post, you have no idea. I have a new photography setup, so the photos should look gorgeous. I am very proud of them. Let me know what you think! Now let's move on to this stunning beauty called Shine for Me.

Nagyon izgatott vagyok a mai bejegyzéssel kapcsolatban, hisz kipróbáltam egy új fotó beállítást, így a képek csodásak lettek. Áruljátok el majd a bejegyzés végén, hogy nektek hogy tetszik ez az új fajta felállás. Most pedig ugorjunk a mai bejegyzés gyönyörű körömlakkjára, sok-sok kép következik.

opi shine for me review
OPI Fifty Shades of Grey collection - Shine for Me

Shine for Me is part of the recent OPI Fifty Shades of Grey collection, and it is gorgeous. Just look at it. 

A Shine for Me névre hallgató csoda az OPI Fifty Shades of Grey kollekciójának tagja, és egyszerűen mesés.

opi shine for me
OPI Fifty Shades of Grey collection - Shine for Me

You can find 6 shades in the collections, most of them being greys and silvers (as you guessed), but you'll also find a red shade that represents Ana. At first, I couldn't decide between Shine for Me and My Silk Tie (which is a next level silver), but I went with this glittery goodness. 

Összesen 6 árnyalat kapott helyet a kollekcióban: nem meglepően szürke és ezüst színek, egy piros kivételével. Utóbbi Anastasia-t képviseli. Arról persze senki sem fog meggyőzni, hogy ez a glitteres szikrázó csoda Christian színe lenne, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy ez szintén Ana színe.

opi shine for me

I am sure that this one represents Ana too, look how pretty it is! It looks like a tiny universe in a bottle. It can look very blue in certain angles (see below), but on the nails, it is a silver shade with blue microglitter.

Olyan, mint egy kis univerzum egy üvegben. Az üvegben a megvilágítástól függően hol kéknek (alul), hol ezüstnek látni (felül), de a körmökön egyértelműen ezüst, amiben sok-sok apró csillám csücsül.

opi shine for me
OPI - Shine for Me
#SurrenderToColour

I've heard that OPI microglitter nail polishes are excellent, and since I've never had one before, I just had to get it. This, however, does not mean that I won't pick up a couple of other shades from the collection next month.

Az OPI mikroglitteres lakkjairól az a hír járja, hogy a legjobbak a mikroglitteres lakkok között, és mivel még nem volt ilyen OPI lakkom, nem volt kérdés, hogy ezt a színt kéne hazahozni először. A másik befutó a My Silk Tie lett volna, ami egy gyönyörű olvadt fém hatású ezüst. Ez persze nem jelenti azt, hogy márciusban nem fogok még venni pár színt a kollekcióból.

opi shine for me
OPI - Shine for Me review

opi shine for me
teal & dark blue microglitter

There is two kind of blue microglitter in the silver base: a darker cornflower blue and a teal. I hope you can see it on the photos.

Két féle kék csillámot fedezni fel az ezüst alapban: egy világosabb türkizes kéket és egy sötétebb búzavirágkéket. Remélem, hogy jól lehet látni a fenti képen.

OPI - Shine for Me nail polish

One thing I've noticed is the different colour of the label: it is black. OPI labels are usually green.

Egy apró különbség, amit felfedeztem, a felirat színe. A kollekció lakkjainak felirata fekete, míg minden más OPI felirat általában zöld az üveg alján.


opi shine for me
OPI - Shine for Me

OPI Fifty Shades of Grey collection - 6 shades

OPI - Shine for Me


OPI Fifty Shades of Grey - Shine for Me swatches
(3 coats)

You can use the shade on its own, it will cover in 3 coats. That's how I'm wearing it on the photos. You can also use it as a one-coat topper on top of other shades. I've tried it over a light and a dark grey, and boy, it looks stunning over a light pastel grey shade. It would look gorgeous on top of blues, greys, silvers and blacks. I'd try it on top of a lavender shade too and I will.

opi shien for me swatch
OPI Fifty Shades of Grey - Shine for Me swatches

Használhatjuk a lakkot önmagában, így 3 rétegben teljesen fed. A képeken is így láthatjátok, önmagában, 3 rétegben. Fedőlakként is gyönyörű: kékek, szürkék, ezüstök és fekete fölött csodásan mutatna. Eddig egy sötétebb és egy világosabb szürke tetején próbáltam ki, mindkettővel nagyon jól párosul. Egy krém hatású levendula lakk fölött is nagyon szép lehet, az lesz a következő kombináció, amit kipróbálok.

opi shine for me
OPI Fifty Shades of Grey collection - Shine for Me


OPI Shine for Me nailswatch

Glitter hatású lakkoktól tartó embereknek jó hír, hogy sokkal könnyebb lemosni, mint arra számítottam. Ez valószínűleg az apró méretű glitter miatt van, amit nem kell külön kapargatni. Egy lehúzható fedőlakk persze jó barátunk lehet, most rajtam is az van épp a lakk alatt. Mint említettem, lehúzható lakk nélkül is viszonylag könnyű dolgunk van vele, de attól még az alkarunkon is csillámpor lesz, mire végzünk a lemosással. A fóliás glitter leáztatós módszert továbbra sem kedvelem és nem is ajánlom.

opi shine for me swatch
OPI Shine for Me

Being a glitter polish, it was surprisinly easy to remove. I'd still suggest to use a peel-off base coat, because otherwise the glitter will go everywhere. I still don't like or recommend the foil glitter removal method.

opi shine for me
OPI Shine for Me - Fifty Shades of Grey

Do you like the shade? Do you like microglitter nail polishes? If yes, do you have a favourite?
Also, what do you think of the new photography setup? I still don't have a cool toned light bulb though, you just can't find those in this country.

Hogy tetszik a lakk? Szeretitek a mikroglitteres körömlakkokat?
Mit szóltok az új beállításhoz? 

~ Evinde

I bought the product with my own money.

10 comments :

 1. Nagyon jól mutat a körmeiden :) (Nekem nagyon bejönnek a képek is :D)

  ReplyDelete
 2. A fotok nagyon elethuek, igazan szepek! :) Good job :)

  ReplyDelete
 3. Tényleg nagyon szépek lettek a képek! :) Egyébként ebből a kollekcióból csak ez a lakk tetszik, de ez legalább nagyon :D Különleges szerintem, le akarok rá én is csapni majd valamikor.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ez a legkülönlegesebb a 6 szín közül, úgyhogy érthető :D

   Delete
 4. The picture quality is astounding, dear! And you made me a sucker for OPI, their shades are so so beautiful, daaah, don't really know how to express myself properly. Unfortunately, they bite the wallet a bit too much, but from what I can see, they're worth the price. Could you offer a good peel off base coat? I love glitter polishes so much, but I'm trying to stay away because they just ruin my nails. I don't use the foil removal method anymore, it's just weird and uncomfortable, therefore, I struggle with glitter removal. : < Great post, nonetheless, I think the pictures look great even without the cold light tone.

  Evie | Lurker Stories

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for stopping by, Evie!
   I'm glad that you like them! :) And yes, they are definitely pricey, I always cry a little when I see that you can buy OPI for half the price in the US.
   They really worth it. I avoided the brand because of its price for years, and I kinda regret it, because I missed a lot of beautiful shades that are not available anymore. Using coupons is always a good idea though! :)
   I'm using the Essence peel-off base, but it's not available anymore. OPI has one too, so does Miss Sporty (I am not sure if you have that brand in your country).
   Have a lovely day! :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...