June 21, 2015

Catrice Products Leaving Soon - July 2015 | Megszűnő Catrice termékek - 2015 július


It's that time of the year again... I actually managed to pick up a couple of things yesterday, so the sale is already happening.

Ismét elérkezett a készletfrissítési időszak. Tegnap már sikerült vennem egy-két dolgot, úgyhogy a megszűnő termékek leárazása már fut a Rossmannban!


Kiegészíteném annyival a bejegyzést, hogy ezek közül sok termék a 2 méteres Mülleres állványokon foglal helyet, ha valamit netán nem lelnétek a Rossmannban... amit én szeretnék venni, az is a 2 méteresen van, Müller meg sehol a közelemben persze :') 

Catrice products leaving soon: mascara, eye pencil and eyeshadow
Catrice megszűnő termékek (2015 január): szempillaspirál, szemceruza és szemhéjpúder 
Catrice products to be discontinued (2015 January) - lip products 
Catrice megszűnő termékek (2015 január): rúzsok és szájfények


Catrice products to be discontinued (2015 January) - face products Catrice products to be discontinued (2015 January) - nail polish

Have you bought anything yet?
Terveztek venni valamit?

~ Evinde

8 comments :

 1. Köszönöm a posztot, már össze is állítottam a kívánságlistámat! A Made to stay ajaklakkok és pirosítók között biztos szétnézek, van 1-2 ígéretes árnyalat; valamint a púderecsetre is biztos lecsapok. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nagyon jól hangzik a kívánságlistád, remélem, hogy sikerül beszerezni mindent. :) Velem már hazajött a Bright paletta és egy multi colour pirosító.

   Delete
  2. Most is 700 Ft-ba kerülnek egységesen a termékek? Nagyon megtetszett 1-2 dolog, amit szívesen kipróbálnék. :)

   Delete
  3. Igen, annyi! Az Essence pedig majd 350 Ft lesz. :)

   Delete
 2. Na azt hiszem akkor lesz egy utam a Rossmanba, bőség zavara lesz az biztos:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. A Rossmannos 1 méteres állványon sokkal kevesebb megszűnő termék van, örültem is hogy hurrá most nem kell izgulnom :D aztán jött az email... és úgy látszik, hogy amire fáj a fogam és megszűnik, az mind a 2 méteres Mülleres állványon foglal helyet. Körömlakk viszont sok van már az 1 méteresen is :)

   Delete
 3. Hűha, már kezdődik is a leárazás?
  Mindig olyan korán lekezdik, aztán pedig sokat kell várni az új termékekre (ami persze nem olyan nagy baj, mert ha érkeznek az új termékek, az azt jelenti, vége a nyárnak...)
  A bronzosítót nézegettem, de annyi bronzosítóm van otthon, teljes áron nem akartam megvásárolni, de akciósan valószínűleg elcsábulok rá :D
  Valamint a Made To Stay ajakkencék közül is kipróbálok majd valami visszafogott színt, illetve a Million Styles fedőlakkok is izgatják a fantáziám.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szerintem is kicsit korai még, mert ha egyszer júliusra van kiírva, akkor csak lesek, ha már június 19 körül látom a kifutó dolgokat. :D A Made To Stay kencék közül én is szeretnék venni egy nude színt, bár már van kettő ebből a típusú ajaklakkból, azok még egy Catrice limitált kiadásból vannak.
   Továbbá még be kell szereznem a Harry Potteres lakkot, mert most megszűnik D:
   A Million Styles fedőlakkokat ajánlom, nekem egy micro flakie-s van meg, és nagyon szépen mutat mindenen :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...