January 4, 2015

Catrice Blogger Event - 2 Meter Display | Photo Diary, October 2014


Októberben hazánkba is bekerültek a 2 méteres Catrice állványok, sokan már biztosan vásároltatok is róluk. Ezt egy bloggertalálkozó keretében ünnepeltük meg, amire én is hivatalos voltam. Ma erről az eseményről hoztam sok-sok képet.

You probably know that Catrice has 2 meter displays now. These displays have been available in Hungary since October, and we (bloggers) celebrated it with a blogger event and a mini fashion show at the beginning of October. Lots of photos after the jump!


Az esemény a Spoon hajón került megrendezésre, közel a Deák Ferenc térhez. Ami újdonság volt, az a mini divatbemutató, aminek ruháit a Catrice őszi limitált kiadásai inspirálták.Lina ismét tartott nekünk egy kis bemutatót az újdonságokról, és Debreceni Zita is üdvözölt minket.

Catrice Check and Tweed collection

Catrice Check and Tweed baked quattro eyeshadow


Catrice Feathered Fall lipsticks

Catrice 2 meter display / Catrice 2 méteres állvány


Catrice lip products and face products

Catrice luxury lacquers - Liquid Metal, Million Brillance

Catrice lip products / 2 meter display

Catrice Ultimate Stay lipsticks

Catrice Absolute Nude, Absolute Bright and Absolute Matt eyeshadow palettes

Catrice Feathered Fall limited collection

Catrice tools

Catrice Metallure eyeshadows and lipsticksthe view was gorgeous (Buda Castle)

Catrice cake


lovely giftsI love the little bird cage-like tealight candle holder. The flower's colour was matching the ribbon's colour, I love small details like that.

Nagyon tetszik a kis madárketrec alakú teamécses tartó. A virág színe összhangban volt a szalag színével. Szeretem az ilyen apró részleteket.

the products in my goody bag
ajándékok is lapultak ám a táskánkban!

A rendezvény szuper volt, és köszönöm a meghívást. Nagyon örülök, hogy immár 3 hónapja nálunk is megtalálhatóak ezek az állványok, mert a Catrice a kedvenc márkám.

The event was great, many thanks to Catrice Hungary for inviting me. I am really happy that the 2 meter displays are available in my country now. Catrice is my favourite brand, so the arrival of the bigger display makes me happy.

Van kedvenc terméketek a 2 méteres állványról?
Do you have the 2 meter displays in your country?

~ Evinde

2 comments :

  1. Az új rúzsok csodásak, ugyan még csak kettőt szereztem be belőle, de nem kizárt, hogy lesz az három, négy, öt is később :D

    ReplyDelete
  2. Woooooow! Everything looks fantastic!

    http://ievuuk.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...