July 16, 2014

Nailland Nail Polish Haul | June 2014


Le vagyok maradva a júniusi haul bejegyzésekkel. Nagyon. Legalább annyira, mint anno a Silent Hill filmek második része (6 évet kellet rá várni). Egy szó mint száz, júniusban érkezett valami a Nailland raktárába, amire végre sikerült lecsapni, és persze ha már a stand körül legyeskedtem, véletlenül mást is vettem mellé. Lássuk!

I have a lot of hauls from June that I still have to put on the blog, so why not continue my posts with a Nailland haul. I'm as late with these as the second episode of the Silent Hill movies. Anyway, this time I have exciting news for my European readers as well, Nailland ships abroad! More info after the jump.

Seche Vite dry fast top coat

A Seche Vite júniusban ismét raktáron volt, így pont jókor voltam jó helyen és még időben meg tudtam venni. A Seche Vite fedőlakk mára már egy külön vallássá nőtte ki magát, és már 2010 óta szerettem volna kipróbálni. Az első pár használat után úgy tűnik, hogy alig különbözik az általam használt Essence BTGN fedőlakkjától, de még szeretném tovább tesztelgetni a végleges véleményem előtt. Nagyon örülök, hogy végre sikerült beszereznem ezt a fedőlakkot.

Seche Vite was back in stock in June. You all know that the Seche Vite top coat has a cult following, and I just needed to try it and see it myself if the hype was real. I've been eyeing it since 2010. Well, honestly I don't think that it is very different from my beloved Essence BTGN top coat, but I want to play with it more. I'm glad that after 4 years I was able to buy it.

Seche Vite dry fast top coat and Golden Rose Rich Color nail lacquer (Nr. 62)

A másik lakk, amit vettem a Golden Rose Rich Color családjának 62-es búzavirágkék árnyalata. Most realizáltam, hogy a 38-as árnyalat is nekem való lenne, az egy igazi periwinkle (meténg magyarul, de ezt inkább mellőzzük) árnyalat, így abban több a lila altónus. Mindkettő gyönyörű.

The other thing I picked up is the Golden Rose Rich Color nail polish Nr. 62. It is a ligh cornflower blue colour. Shade 38 is a true periwinkle (I must buy it!), this one is a bit lighter and different. Cornflower blue and periwinkle are my favourite colors, especially on the nails.

A Nailland most már külföldre is szállít:
Also, Nailland now ships to the following countries:


Have you tried any of these nail polishes? What is your favourite periwinkle / cornflower blue shade? Please let me know, I desperately need recommendations.

Nektek melyik a kedvenc búzavirágkék vagy periwinkle lakkotok? Szívesen fogadnék pár ötletet.

~ Evinde

FTC: I bought the products myself.

3 comments :

  1. A Seche Vite dry fast top coat nálam is nagy kedvenc :)

    ReplyDelete
  2. A SV-t én is nagyon szerettem, de amikor elfogyott, visszatértem a BTGN-hez. Számomra az is tökéletesen megfelel (naponta lakkozok, sok fogy belőle), talán pár perccel tovább tart neki a szárítás,viszont árban jóval kedvezőbb

    ReplyDelete
  3. Nekem a búzavirágkék kifejezés tetszik jobban, és az ADEN 72 -t használom amikor erre a színre van szükségem. A SV nagyon jó fedőlakk, az enyém már erősen fogy, ezért ha nem nyomdás manit készítek akkor az Astor Already Dry-al helyettesítem.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...