January 26, 2015

OPI Scores A Goal! | Review + Swatches

opi scores a goal swatch

I'm here with another Autumn -Winter shade from a Spring-Summer collection, this time it's a beautiful mauve / berry shade. Can't stop, won't stop... talking about my OPI polishes, so let's see why I love this one:

Egy újabb csodás őszi-téli bogyó árnyalatot mutatok ma Nektek, amit itt-ott még biztosan meg fogtok találni az üzletekben. Nem tudok és nem is akarok nem beszélni a létező összes OPI lakkomról, mert annyira nagy rajongójuk lettem. Lássuk, hogy ezt a lakkot miért szeretem.

opi scores a goal swatch
OPI Scores A Goal! nail polish

I've already mentioned that the Brazil collection has many gorgeous shades for Autumn and Winter, and this shade is no exception. I managed to buy it in October at Müller, and it truly is a lovely October-kinda shade. OPI Scores a Goal! is a vampy berry shade that looks mauve or rich brown in certain lighting.

Már említettem, hogy a tavaszi Brazil kollekcióban gyönyörű őszi lakkok kaptak helyet, és ez az árnyalat sem kivétel. Októberben sikerült beszereznem a Müllerben egy szuper kis akció keretében, és valóban, ha ránézek, egyből az október és az ősz jut az eszembe. Vagy a Vámpírok Bálja. Az OPI Scores A Goal! egy sötét, lilás bogyó szín, ami mályvásnak vagy csokoládébarnának látszik, ha olyan a fényviszony. Igazi vámpírkisasszonyos árnyalat, így még jó, hogy kedvenc lett.

opi scores a goal swatch
OPI Scores A Goal! - 2 coats, indoors, natural lighting

It has a flawless cream finish that is easy to apply. The Brazil collection has perfect cream nail polishes anyway, so I am not surprised. It has full coverage in two coats, and it also has a beautiful shiny finish. I didn't use a top coat.

Hibátlan krém lakk ez, ami nem csíkoz, és amit nagyon könnyű felvinni. Teljes a fedése 2 rétegben, és nagyon fényes, már-már gél hatású, amikor megszárad. Nem használtam fedőlakkot, így jól látni a képeken is ezt a hatást.

OPI Scores A Goal! nailswatch

It doesn't stain the nails/skin, and it was surprisingly easy to remove (dark cream polishes usually smear everywhere while removing them). The formula is great.

Nem színezi meg se a körmöket, se a bőrt, és meglepően könnyű lemosni. A sötétebb lakkok általában mindenhova kenődnek és mindent összefognak, amikor eltávolítja őket az ember. 

OPI Scores A Goal!

The lasting power is excellent, it easily lasts for 7 days without chipping, and again, I did not use a top coat. All of my OPI nail polishes last up to 7 days, even on their own.

A tartóssága kiváló, könnyedén elüldögél az ember körmén 7 napig is lepattanás nélkül. Fedőlakkal persze ezt a 7 napot is meghosszabbíthatjuk. Eddig az összes OPI lakkom ilyen jól bírta a körmeimen, ez is az egyik oka annak, hogy nagy kedvenceim lettek. A másik pedig az, hogy OPI-ék  nagyon figyelnek az összetevőikre, és egy lakkjukban sincs formaldehid vagy DBP, de erről majd egy másik bejegyzésben írok bővebben.

OPI Scores A Goal! - direct sunlight, outdoors

It kinda looks like a perfect Marsala shade here.


Whould you wear it?
Szeretitek a bogyó színeket?

~ Evinde

I purchased the product with my own money, for personal use.

8 comments :

  1. Eszméletlen gyönyörű, tényleg tiszta Marsala! :D
    Pusza: Reni

    ReplyDelete
  2. A lakk sem semmi, de nekem most a képek tetszenek nagyon, csodálatosak lettek! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ííí köszönöm szépen :D Át kellett rendezni a szobám, hogy több fény legyen, de még így is kicsit sötét lett. Kell kerítenem valahol hideg fényű izzót.

      Delete
  3. Oh yes, I'd wear this, it is lovely!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...