November 15, 2014

Rival de Loop Young Baked Highlighter - Moon Dust | Review + Swatches


I'm super excited to sit down and write this post, because I'm a huge fan of highlighters. I collect them. They are my precious babies. Anyway, let me show you the new girl in town, aka the beautiful rose gold highlighter by Rival de Loop Young.

Nagy örömmel ültem le megírni ezt a tesztet, mert nagy rajongója vagyok a fénypúdereknek. Gyűjtöm őket. Imádom őket. A mai bejegyzés az "új lányról" szól ,azaz a RDL rose gold highlighteréről.

Rival de Loop Young Baked Highlighter - Moon Dust

The packaging is simple, it is made out of transparent plastic. Who cares about the packaging, when the powder itself steals the show, right? Look at it. Isn't it beautiful? It is a rose gold shade, I hope the photos do it justice. I don't like to take photos in direct sunlight, because it tints every photo slightly yellow, but you can kinda see that the powder is indeed rose gold.

A csomagolás egyszerű, átlátszó vékonyabb műanyag. Táskába dobálást nem ajánlanék. De kit is érdekel a csomagolás, amikor a púder ilyen szép?! Egy igazi rose gold árnyalatról van szó (hadd ne kelljen használnom a rózsa arany szót). Remélem, hogy látszik a képeken az igazi színe. Nem szeretek ilyen erős napfényben fényképezni, mert torzít a színeken, de mára (és az utóbbi 3 hónapra) sajnos ilyen idő jutott.


Surprisingly, it is not powdery. It only kicks up a minimal amount of powder when applying. The rose gold colour is marbled with an ivory shade that will give you a gorgeous sheen without chunky glitter.

Meglepően nem (vagy csak minimálisan) porzik. Puha ecsetet használok, kerülöm a durvább sörtéket. A rose gold szín egy bézses árnyalattal van összesütve, ami nagyon szép fényt ad az arcnak, glitterdarabkák nélkül.

Rival de Loop Young Baked Highlighter - Moon Dust

It makes a beautiful eyeshadow as well (you can use highlighters on your eyes as well, don't forget that). It is baked, so you can use it wet too.

Szemhéjpúdernek is használható (ahogy a legtöbb fénypúder), ez a szín pedig abszolút kifizetődő ilyen téren, hisz a rose gold az utóbbi években nagyon népszerű. Mivel sütött púder, ezért benedvesített ecsettel is használható a szemhéjon, így intenzívebb színt érhetünk el (ez gondolom nem újdonság a számotokra, de azért leírtam).


You get a decent amount of product, 13 gr to be exact. The price beats the pants off of most beauty products, because you can buy this little gem for less than 3$ (=600 HUF). 

Egy nagy, 13 grammos púdert kapunk 600 forintért, ami hihetetlenül jó ár-érték arányban.

Rival de Loop Young Baked Highlighter - Moon Dust

It reminds me a lot of my Miaoou baked highlighters, but this one is softer. It has a silky smooth texture, and it blends easily.

Maga a púder a Miaoou sütött fénypúdereimre emlékeztet, de azok porolnak és nem ilyen puhák. Utóbbiakról a tesztet itt olvashatjátok. A Rival de Loop highlightere pihe-puha, és könnyű vele dolgozni. A lenti színminta persze koncentrált felvitelű, mert meg akartam mutatni a színét. Az arcra nem így kerül fel, ott sokkal visszafogottabb.

Rival de Loop Young baked highlighter heavy swatch

heavy swatch

Rival de Loop Young Baked Highlighter - Moon Dust ingredients


I am very happy to own it, not to mention that it is my first true rose gold highlighter. Fun fact that I reached for this product first when I realized that the brand is available in my country. If RDLY can be found in your country, definitely give this highlighter a try. It is excellent.

Amikor megláttam, hogy RDL állvány virít a Rossmannban, (2 adrenalin roham között) ezért a fénypúderért nyúltam először a polcra. És milyen jól tettem! Nem minden nap találni rose gold fénypúdert Magyarországon, főleg nem ilyen baráti áron. Az, hogy a minősége is szuper, csak hab a tortán. Bízom benne, hogy idővel nem fogok kipattogni tőle; eddig semmi gond.

Do you like highlighters? Have you tried this product?
Ti szeretitek a fénypúdereket? Vásároltatok már valamit a márkától?

~Evinde

FTC: I bought the product with my own money.

4 comments :

  1. Köszi Evinde, első dolgom volt a posztod miatt megrohamozni a Rossmannt, és sikerült elcsípnem az utolsó előtti darabot belőle.:D 600 Ft-ért bőven megérte, nagyon szép! *.*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szívesen, remélem, hogy örömöd leled majd benne :D Ez az új kedvenc highlighterem.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...