November 21, 2014

Rival de Loop Young Mono Blush - 04 Rose Wood | Review + Swatches


Oh look at that, yet another RDL review. I hope you don't mind. The focus is on one of their blushes this time. Let me just say that I love it, let's see why:

Újabb RDL teszttel érkeztem, remélem nem bánjátok. Ezúttal az egyik pirosítóról lesz szó. Annyit elárulhatok már itt az elején, hogy hamar a kedvencem lett.

Rival de Loop Young mono rouge / blush / pirosító- 04 Rose Wood

Rose Wood is a true pinky nude blush, the shade name is very appropriate. It comes in a transparent sturdy plastic case.

A Rose Wood egy igazi rózsaszínes nude árnyalat, ami hűen tükrözi a nevét. Átlátszó, kemény műanyag csomagolásban érkezik, a műanyag ezen termék esetében is masszívabb, mint az Essence pirosítók esetében.

Rival de Loop Young mono rouge / blush / pirosító- 04 Rose Wood

It has a delicious coconut cake smell, their mattifying powders have the exact same scent, by the way. The old Essence Sun Club bronzers smell like that (the new ones might do as well, but I haven't tried those yet).

Örömmel vettem észre, hogy finom kókuszos süti illata van a pirosítónak, ez a mattító púderükre is igaz. Ezt az illatot érezhettétek a régi Essence Sun Club bronzosítókon is (az újakat még nem próbáltam, így azok illatáról nem tudok semmit). 


The blush isn't quite matt, it has a healthy sheen to it. It is so subtle that people with acne scaring and spots can wear it as well, because it won't bring attention to the scars / pimples.

A pirosító nem teljesen matt. Egészséges fényt ad az arcnak, de ez annyira visszafogott, hogy a bőrproblémákkal küzdők is nyugodt szívvel hordhatják, nem fog figyelmet irányítani a hegekre / pattanásokra.

Rival de Loop Young mono rouge / blush / pirosító- 04 Rose Wood

The texture of the blush is very soft and silky, it is very similar to the Essence Silky Touch blushes (review of those can be found here). The pigmentation is awesome, make sure you use a light hand, if you are fair. Darker skintones can wear this shade as well, because you can build up the shade to a strong colour. It is not powdery at all, it is my first blush that does not kick up any powder. I use a soft synthetic brush.

Maga a textúra nagyon puha, hasonlít az Essence Silky Touch pirosítókhoz (azokról teszt itt olvasható). A pigmentáció szuper, a Hófehérkék vigyázzanak, nehogy túl sokat kenjenek fel. A Rose Wood pont egy olyan barátságos szín, amit sokan használhatnak, kezdve az egészen világos bőrűektől a sötét bőrűekig, mert építhető. Nem porzik! Ez az első olyan pirosítóm, ami egyáltalán nem porzik, minimálisan sem (puha szintetikus szőrű ecsetet használok).

Rival de Loop blush - Rose Wood swatch

If you are familiar with Tarte Exposed, and you like that blush, you will like Rose Wood as well. Nude blushes are great to pair with smokey eyes, because they won't overpower the face with colour.

You can find many shades on the shelves: light pinks, peaches, mauve duo blushes. The price of them is very budget-friendly (~ 2$). You get a great quality blush for that price.

A színre visszatérve: biztosan hallottatok a Tarte Exposed nude pirosítójáról, ezt az árnyalatot is abba a kategóriába sorolnám be. A hajszálnyi rózsaszín tónus pont eléri azt, hogy remekül mutasson az orcákon, de ne legyen feltűnő. Nagyon szeretem füstös sminkkel párosítani a nude pirosítókat, ezzel valószínűleg nem csak én vagyok így.

Több árnyalat is megtalálható a polcokon, kezdve az egészen világos babarózsaszíntől, a barackon át a mályvás duo pirosítókig. Az ára rendkívül baráti, 500 Ft-ért juthatunk hozzá. Az ár-érték arány ebben az esetben is nagyon jó.

Have you tried RDL blushes yet?
Próbáltátok már a RDL pirosítókat?

~ Evinde

FTC: I bought the product with my own money.

2 comments :

 1. Gyönyörű színe van, és meglepődtem hogy ennyire jó minőségű! :) Lesz vele smink majd ugye?

  A highlightert még nem volt alkalmam felavatni (talán majd ma), nagyon kíváncsi vagyok! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lesz, igen :) Előbb fel szeretnék tölteni még pár (pár tíz :') ) tesztet, mert rengeteg lefotózott félig-kész bejegyzés ül a gépen.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...